Guillem Sacrest, cedit al Manlleu

El jove porter olotí acabarà la temporada en forma de cessió a les files de l’AEC Manlleu, conjunt que milita al grup 1 de Primera Catalana. D’aquesta manera, Sacrest podrà disposar de minuts i foguejar-se per tornar a l’estiu amb més experiència i ritme de competició. 

El porter garrotxí de 19 anys, que la temporada passada va disputar tres partits a Segona B, buscarà continuïtat i ritme al conjunt osonenc, que actualment ocupa la 12a posició de Primera Catalana amb 23 punts. Amb sacrifici, paciència i constància, Sacrest ha ofert un rendiment molt alt en els partits i entrenaments, donant competència a Xavi Ginard i ara també a Pol Ballesté, l’última incorporació sota pals. Des de la UEO tenim moltes esperances dipositades en el futbolista del planter i és per això que hem acordat, de mutu acord, que una cessió és el millor camí per créixer i agafar rodatge de cara a la temporada vinent. Et seguirem a Manlleu, Guillem! Molta sort!

Foto: Andrea Bolcato-UE Olot   

Leave a Reply