Marca de la casa (UE OLOT 2-0 UB Conquense)

La Unió Esportiva Olot referma el seu estat de gràcia a casa amb la quarta victòria consecutiva davant de la UB Conquense. Els de Raúl Garrido, pacients i dominadors en el primer temps, han trobat el forat a la represa amb les dianes de Marc Mas i Alfredo, que s’ha estrenat a Segona B amb una autèntica obra d’art. Un triomf estratègic que ens permet obrir un marge de deu punts amb el descens i acostar-nos a cinc de play-off. Propera sortida, l’Antonio Puchades de Paterna. 

Enlloc com a casa. La UEO ha fet de l’Estadi Municipal el seu fortí particular, un escenari on cada vegada és més difícil que s’escapin les victòries. Algunes, com la d’avui, en les quals s’ha de saber madurar el partit i esperar el moment per clavar l’estocada al rival. Amb un onze més ofensiu que mai i amb deu gironins sobre el camp, l’Olot ha signat una primera meitat de control i bon joc però amb poques arribades destacables. El principal perill ha vingut a pilota aturada amb dues rematades amb la testa d’Alan Baró i Carles Mas. Per part del Conquense, que tenia la clara missió de defensar-se i de fer mal en alguna contra, només hem comptabilitzat un tir d’Oriol Rey que ha blocat Ginard. Temps de descans amb la sensació que calia prémer l’accelerador ofensivament per donar més maldecaps al contrari.

Dit i fet, ja que als deu minuts de la represa hem obert la llauna amb la barraca de Marc Mas, que es retrobava amb gol després de moltes setmanes. Passada bombejada excel·lent de Jordi Masó, control del silenc, que s’ha desfet del defensa i ha definit amb un xut creuat que Marqueta ni ha vist a passar (55′). Garrido no en tenia prou i volia el segon per donar més tranquil·litat, fent entrar a Marc Cosme, que malauradament s’ha lesionat i ha estat rellevat per Oriol Pujadas. Masó, amb un cacau des de la frontal, ha topat amb l’estirada de Marqueta. Uns minuts més tard, Héctor ha servit ràpidament una falta i Alfredo ha fet la resta. Acció desequilibrant de la perla de Sant Roc, que se n’ha anat del lateral i ha etzibat una rosca amb cama esquerra que s’ha colat per tot l’escaire (71′). Era la primera diana del jove olotí a Segona B que servia agafar un avantatge més còmode en el marcador. A partir d’aquí, la UEO s’ha limit a gestionar el resultat i a defensar-se davant dels impulsos del Conquense, que ha tingut en un llançament de falta de Jorge la seva ocasió més important. Al final, porteria a zero i triomf convincent, el quart seguit a l’Estadi, per començar a entrar en una dimensió desconeguda. 33 punts, +10 sobre el descens i a 5 de la promoció d’ascens. Gràcies al miler d’espectadors que ho han fet possible i que ens empenyen a seguir somiant. Diumenge vinent, contra el València Mestalla, intentarem transportar el moment dolç de casa també a domicili. SEGUIM!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Carles Mas, Jordi Masó, Blázquez, Héctor (c), Marc Mas, Pedro, (Jose, 80′) Alfredo, Alan Baró, Xumetra (Marc Cosme, 65 (Oriol Pujadas, 74′)) i Pep.

UB Conquense: Marqueta, Cristian, Iborra (Gerica, 74′), Parera, Jon Vega, Maximiliano, Rubio (c), Lozano (Mayordomo, 80′), Oriol Rey, David (Aguilera, 57′) i Jorge.

Gols: 1-0, Marc Mas (55′), 2-0, Alfredo (71′).

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera. Ha amonestat Carles Mas, Alan Baró i Oriol Pujadas (UEO) i Iborra (Conquense)

Incidències: partit corresponent a la jornada 23 del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb la presència de 1.025 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. En la prèvia hem rebut la visita del futbol base de l’AE La Canya i hem fet un reconeixement al centenari del CE Llançà, que ens va convidar fa pocs dies a un amistós. 

Leave a Reply