Eloi Sánchez, reforç a l’atac del Juvenil A

La Unió Esportiva Olot incorpora el davanter osonenc Eloi Sánchez, que entrenarà en dinàmica de primer equip i competirà amb el Juvenil A de Preferent. Sánchez, de 18 anys, prové del Girona FC i ja va tenir minuts en l’amistós disputat a Llançà, on va mostrar les seves virtuts de cara al gol. 

Eloi Sánchez Martín (22-06-2000, Vic) va fer les seves primeres passes en el món del futbol a la UE Tona. Tot seguit va saltar a la capital, a les files de la UE Vic, abans de completar dues temporades i mitja al futbol formatiu de la Damm. Aquest últim mig any ha defensat la samarreta del Girona FC (Divisió d’Honor) i arriba a la UEO per afrontar la seva última etapa de juvenil. La intenció és que s’entreni habitualment a les ordres de Raúl Garrido i que amb la seva lluita, mobilitat i capacitat golejadora, pugui ajudar al Juvenil A d’Èric Palomo a fer un pas endavant en la categoria de Preferent. Benvingut, Eloi! Sort i gols!

Leave a Reply