El resum de la jornada al FUTBOL BASE (2 i 3 febrer)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Santjoanenc 3-1 Prebenjamí A

Derrota dels de Plujà i Ferrés al camp del Santjoanenc. I això que en els últims minuts van aconseguir empatar el matx (2-2) en un gol que l’àrbitre va anul·lar. Sorpresos per la decisió arbitral, els jugadors del Prebenjamí A van quedar tocats i en l’últim minut van encaixar el 3-1 definitiu.

Vall de Ter 0-8 Benjamí E
Torelló 0-7 Benjamí D

Per segona vegada en poques setmanes, el Benjamí D visitava Torelló cercant una nova victòria per continuar la seva trajectòria positiva. Als olotins els va costar agafar el ritme perquè no aconseguien enllaçar passades amb comoditat. Malgrat tenir el partit controlat, la possessió no es traduïa en perill a l’àrea rival. Al descans es va arribar amb un avantatge de 0-2 després d’un penal dubtós a favor. Els de Coma i Marcillo van anar de menys a més a la represa, quan a través d’una sortida més precisa des del darrere i utilitzant les bandes va anar guanyant en confiança i definició. Tot plegat va fer que l’avantatge s’ampliés fins al 0-7 definitiu.

Sant Julià 3-2 Benjamí C
Girona 7-1 Benjamí A
Benjamí Femení 6-0 Atlètic Olot
Aleví E 7-1 Montagut
Aleví D 0-6 Baix Ter
Llançà 2-3 Aleví C

Gran victòria de l’Aleví C al camp del líder, que fins al moment no havia perdut a casa. Enorme partit dels olotins, que tot i ser un any més petits van demostrar que el treball col·lectiu és superior al talent individual. Felicitats als jugadors i a seguir treballant!

Aleví B 5-3 Palamós

Una victòria amb una dedicatòria molt especial per a Saüc Soler, jugador de l’Aleví B que està ingressat a l’Hospital d’Olot per una infecció. El jove del planter ha rebut diverses mostres de suport de tot el club, començant pels jugadors del primer equip que l’han anat a visitar o els vídeos que li han fet fet arribar Xavi Ginard, Héctor Simón o el tècnic Raúl Garrido.

Vic 5-1 Aleví A
Aleví Femení 2-4 Gerunda

Enfrontament davant del segon classificat, un partit molt igualat fins que en una jugada desgraciada va arribar el gol en pròpia porteria de les olotines. Va ser un cop psicològic per a l’Aleví Femení, que poc després va rebre el 0-2 a la sortida d’un córner. Tot i això, les jugadores de Laia Puig i Júlia Duran no van llançar la tovallola i van aconseguir marcar l’1-2, un gol per a l’esperança. Poc després, però, el Gerunda va reaccionar amb el tercer gol. Semblava que ja es podria donar el partit per perdut quan un penal a favor de les garrotxines va tornar a fer creure en la possibilitat de puntuar. A la quarta part, les gironines van col·locar el 2-4 definitiu.

Infantil C 1-3 Besalú
Un partit davant d’un dels equips de la part alta de la taula que va arrencar amb una primera part fantàstica de l’Infantil C. Domini de bat a bat que malauradament no es va reflectir en el marcador, ja que el resultat al descans era de 1-2. A la segona meitat, però, van canviar-se els papers. Els de Caselles i Camps van sortir més nerviosos, perdent moltes pilotes en accions individuals, i va crear poc perill a la porteria besaluenca. El cos tècnic acaba la jornada fotut per la derrota i per la imatge de la segona meitat. Es perd el tercer lloc però lluitaran per recuperar-lo en les properes jornades, per exemple, aquest cap de setmana amb la visita al camp del líder.

Vilablareix 0-1 Infantil B

Un xoc molt disputat amb una gran primera meitat de l’Infantil B, que va generar clares ocasions per obrir el marcador. A la represa, sí que es va poder materialitzar el gol de la victòria en un servei de cantonada. Els de Ferrés i Coll van saber patir en els últims minuts davant de l’embranzida del Vilablareix. Triomf molt treballat i tres punts molt meritoris que van comptar amb una visita de luxe, el capità del primer equip Jose Martínez, que també es va fer la foto d’equip al vestidor.

Infantil A 0-0 Quart

Un duel que va començar amb clar domini olotí i pràcticament sense concedir cap ocasió al conjunt visitant. En canvi, l’Infantil A va disposar de dos 1×1 que el porter del Quart va poder salvar. Els de Moreno i Blasco van posar-hi més verticalitat a la represa, topant en dues ocasions amb el pal. El porter visitant va tornar a ser decisiu i les bones centrades a l’àrea no trobaven rematador per ben poc. Un repartiment de punts després d’una primera meitat no gaire bona i una segona en la qual va faltar encert per quedar-se amb la victòria.

Palamós 1-6 Cadet B

El Cadet B va sortir adormit i fruit d’això es va marcar el primer gol en pròpia porteria. Una primera meitat molt dolenta tot i capgirar el resultat abans del descans (1-2). A la segona, rentat de cara dels de Luengo i Téllez, que va tancar el Palamós al seu propi camp i d’aquesta manera va poder anar marcant la resta de gols. Bona actitud i bon treball. A seguir lluitant!

Cadet A 2-3 Palamós

Un partit molt competit durant els 90 minuts. El Cadet A va realitzar un joc molt seriós des del principi amb una bona defensa i atacs amb molt de criteri. Fruit d’això, va arribar el primer gol en una bona jugada col·lectiva. La igualtat va ser la tònica d’aquesta primera meitat, en la qual el Palamós va aconseguir l’empat en l’últim minut. Als nois de Subirana i Quintana no els va afectar aquest gol i van sortir molt endollats a la represa, tornant-se a posar per davant gràcies a un llançament de penal. Un duel de tu a tu en el qual els palamosins van respondre amb un xut de falta. La victòria podia caure de qualsevol dels dos costats i a falta de cinc minuts, els visitants van marcar el 2-3 en posició dubtosa. Els olotins van seguir intentant-ho amb ocasions fins al final, però no van tenir la sort de cara. Tot i el gust amarg de la derrota, el cos tècnic treu conclusions positives i si es segueix aquesta línia de joc, arribaran els resultats positius.

Sabadell 1-3 Cadet Femení

L’Escala 3-3 Juvenil B

Dues parts ben diferenciades i un resultat just és el que es va donar en el compromís a l’Alt Empordà. El Juvenil B no va saber igualar la intensitat dels escalencs en el primer temps, que es van situar amb un 2-0 a favor. No obstant, els de Ketxa i Barris van retallar diferències abans del descans amb el 2-1. A la segona, els olotins van ser superiors però sense controlar totalment el joc. Cal seguir treballant defensivament!

Badalona 3-0 Juvenil A

Derrota a domicili en un partit que ja va començar malament amb un gol de falta del Badalona en el primer minut. El Juvenil A va sobreposar-se bé al cop rebut i poc després va gaudir de dos 1×1 davant del porter local que no van saber concretar. Al minut 25, el conjunt badaloní va marcar el 2-0 després d’una passada a l’espai, resultat amb el qual es va arribar al descans. A la represa, l’escenari era d’un domini de la possessió de la UEO i d’un Badalona sortint a la contra. D’aquesta manera, els locals van encertar en l’1×1 que van tenir per situar el 3-0, mentre que els d’Èric Palomo van estar negats en les tres rematades a porteria, mèrit també del porter escapulat.

Juvenil Femení 0-3 Girona
El joc de les gironines es va imposar al de la UEO, que tenia baixes importants i sobretot volia evitar una altra lesió greu com en les últimes jornades. Tot i mostrar-se intenses i connectades, les d’Alba Prat i Mireia Fabrés no van poder controlar el ritme i van veure com el Girona s’avançava abans del quart d’hora a la sortida d’un córner. Cap al final de la primera meitat, dos errors defensius (un al mig del camp i l’altre, a la frontal de l’àrea), van permetre a les visitants realitzar un contraatac letal per anotar el 0-2. Tot i millorar el control de la zona amplia i el treball defensiu a la represa, el Juvenil Femení no va poder aturar una altra jugada d’atac per banda, que amb molta velocitat va situar el 0-3. Després d’un partit sense lesions, les olotines ja poden recuperar la calma i seguir treballant per lluitar pels tres punts, iniciant la segona volta contra les líders. Per cert, aquest dijous es recuperarà la part del matx a Torelló que es va suspendre per la lesió a la clavícula d’Anna Garnatxe.

Abadessenc 1-2 CF Sant Jaume

Valuós triomf del filial de la UEO al camp de l’Abadessenc. Lluc Mora va obrir la llauna per als santjaumins, que van veure com els del Ripollès neutralitzava el marcador just començar la represa. A falta de pocs minuts per acabar, Albert Rigau va clavar el 1-2 per donar els tres punts als de Joan Sánchez. Un CF Sant Jaume que es manté cinquè amb 34 punts, a tres del Boscdetosca, el seu proper rival aquest dissabte a casa en el derbi garrotxí.

Montcada 1-3 Sènior Femení

Després d’un llarg viatge en autobús, al Sènior Femení li esperava un duel complicat davant d’un rival del mateix nivell. Les de Moi Dubé van sortir adormides i van encaixar el primer gol. El cos tècnic va fer un canvi tàctic i va donar resultat, capgirant el marcador amb tres gols per marxar al descans amb un 1-3. A la segona, les vermelles es van defensar bé i van poder mantenir la victòria fins al final. Triomf de mèrit amb tres juvenils a la convocatòria, dues d’aquestes com a titulars.

Leave a Reply