Roger Barnils allarga el seu vincle amb la UEO

El futbolista de Seva renova el seu contracte amb la Unió Esportiva Olot per una temporada més. D’aquesta manera, l’heroi de la salvació continuarà un tercer curs de vermell després d’oferir un excel·lent rendiment en la més de cinquantena de partits disputats. Barnils destaca en tasques defensives i en la sortida de pilota, però també s’ha destapat com a golejador a través del seu poderós joc aeri. 

Roger Barnils va aterrar a la UEO l’estiu del 2017 procedent de l’AE Prat i ràpidament es va convertir en un dels eixos de l’equip a nivell defensiu, primer amb Martín Posse i després amb Raúl Garrido. Ja sigui de central o de pivot defensiu, l’osonenc ha ofert unes prestacions molt interessants que li han valgut la continuïtat per una tercera temporada. El primer curs va disputar fins a 35 partits (més de 3.000 minuts) i va marcar 5 gols, alguns de decisius com el de la permanència contra l’Elche en l’últim sospir de la darrera jornada. I aquesta campanya, malgrat una inoportuna lesió just a principis d’any, Barnils acumula 20 partits (16 de titular) i ha anotat 2 gols. Amb només 24 anys, el de Seva ha mostrat unes condicions tècniques, físiques i humanes que encaixen a la perfecció amb el projecte esportiu, social i de proximitat del club. I per molts anys! Gràcies, Barni!

Declaracions de Roger Barnils:

“Content de seguir un any més a l’Olot i d’estar en aquest gran club, que és com estar a casa. Estic il·lusionat perquè veig que el club té la mateixa ambició i projecció que jo”.

“Un dels punts claus per decidir renovar ha estat la proximitat, saber que és un club que fa les coses tan bé facilita molt aquesta decisió. Estic molt a gust aquí i per això he fet el pas de continuar un any més”.

“No ens hem de posar objectius gaire llunyans, hem d’anar dia a dia. Tenim ganes de tirar amunt, ho demostrem els mateixos jugadors, la directiva i els aficionats que ens venen a animar”.

 

 

Leave a Reply