El resum de la jornada al FUTBOL BASE (16 i 17 març)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

 

Prebenjamí A 7-0 Bisaroques
Benjamí E 3-4 Ter Brugent

Benjamí D 2-0 EF Ripollès

Dolça setmana per al Benjamí D, que després de la justa derrota a Camprodon va aconseguir capgirar les sensacions imposant-se entre setmana al Santa Eugènia de Berga en partit endarrerit (13-3). I en la jornada del cap de setmana, els olotins van sumar una nova victòria contra l’EF Ripollès. Els vermells van iniciar el partit amb un ampli domini de la pilota, jugant amb paciència i utilitzant moltes de les opcions que solen presentar en atac. Els visitants, tot i no arribar amb massa perill, van demostrar ser un equip ben plantat i amb poques fissures defensives. Amb el 0-0 inicial es va arribar al descans. A la represa, els vermells van insistir acostant-se a la porteria a través de la pilota aturada, fins que en un xut ajustat al pal després d’una jugada lateral van poder obrir la llauna. Aquest gol va animar l’equip, recompensat pel seu esforç. Ja en l’última part, un xut des de la banda desviat per un defensa va permetre als de Coma i Marcillo sentenciar el matx en una jornada que, gràcies a la resta de resultats, els situa novament al capdavant de la classificació.

Benjamí C 2-9 Sant Vicenç de Torelló

Una derrota força contundent del bloc entrenat per Arnau Suñer i Arnau Davesa davant del quart classificat. El Benjamí C es va situar per davant en el marcador durant la primera part però va ser un miratge, ja que tot seguit els osonencs van imposar el seu ritme i els van deixar sense cap opció d’entrar dins del partit.

Camprodon 2-7 Benjamí B
GEiEG 4-7 Benjamí A

Bisaroques 0-3 Benjamí Femení
Gironès Sàbat 2-2 Aleví C
Aleví B 4-3 Vilablareix
Figueres 4-2 Aleví A

Aleví Femení 15-0 Tordera

Una gran victòria de les noies de Laia Puig i Júlia Duran, que van pressionar molt i van gaudir d’una superioritat manifesta traduïda en un domini de la pilota pràcticament durant tot el partit. Tot i això, la defensa de l’Aleví Femení també va cometre algun error que, en aquest cas, el rival no va saber aprofitar.

Sant Roc 2-3 Infantil C

En la visita al complicat camp del tercer classificat, l’Infantil C es va avançar amb un xut fort i contundent des de fora l’àrea. Poc després, els locals van aconseguir la igualada al marcador. Un matx amb anades i vingudes per part dos dos equips en el qual la UEO es va tornar a avançar abans del descans des del punt de penal. Just tornar de vestidors, el Sant Roc va tornar a empatar, posant així la por al cos als de Casellas i Camps. L’equip ho va seguir intentant, desafortunat de cara a porteria, però finalment el marcador va fer justícia i a falta de deu minuts van clavar un gran gol que els va permetre sumar els tres punts. Una victòria que situa l’Infantil C en tercera posició i els reforça moralment per mantenir aquesta situació que tant ha costat d’assolir.

Figueres 0-0 Infantil B

Un partit sense cap dominador clar, un duel molt disputat per part dels dos equips amb anades i vingudes a les dues àrees. Els dos conjunts van pecar de falta d’efectivitat ja que van crear oportunitats prou clares com per inaugurar el marcador. Un resultat que reflecteix a la perfecció el que es va veure sobre el terreny de joc, un empat tècnic en totes les facetes.

Infantil A 9-0 Peralada

Gironès Sàbat 4-1 Cadet B

Molt bona primera meitat del Cadet B, que va disposar de quatre ocasions clares però només en va poder materialitzar una. En canvi, els locals amb un estil de joc més directe van saber aprofitar les seves arribades. A la segona, el gol inicial del Gironès va acabar de decidir el partit, encara que el conjunt de Luengo i Téllez ho va intentar fins al xiulet final. A seguir treballant!

Cadet A 1-1 Girona

Un duel molt disputat i entretingut davant del líder de la categoria. La primera part va ser molt igualada amb un joc vistós per part dels dos equips, que van disposar de diverses ocasions que no van saber materialitzar. A la represa, la tònica va ser la mateixa. Just al minut 20, el Cadet A aconseguia avançar-se en el marcador. A partir d’aquí, el Girona va insistir més en atac que obligar als de Subirana i Quintana a defensar-se amb ungles i dents. Fruit d’això, els gironins van trobar l’empat a falta de pocs minuts. Els garrotxins es van dedicar a defensar un valuós punt en els darrers instants, un empat molt meritòria per felicitar als jugadors per la seva concentració i sacrifici durant tot el partit.

Planadeu 9-0 Cadet Femení

Base Roses 2-0 Juvenil B

Un enfrontament dominat i controlat en tot moment per al Juvenil B, que va gaudir de molta possessió però va veure com el Roses marcava dos cops en les seves dues úniques arribades. Els olotins van tenir les idees clares però no els va sortir res en atac. Un resultat injust però que serveix per aprendre als de Ketxa i Barris, que s’han de mostrar més contundents a les dues àrees.

Manresa 1-0 Juvenil A

La primera meitat va estar marcada per les poques ocasions, cap pels olotins i només algun còrner pels locals. Tot i no crear perill real, semblava que els manresans dominaven més el joc davant d’un Juvenil A poc inspirat a l’hora d’enllaçar accions ofensives. A la segona part la tònica va canviar i el matx es va obrir. Els d’Èric Palomo van enviar una pilota al pal i després van fer lluir al porter dels bagencs. Tot seguit, el Manresa va aconseguir posar-se per davanten una passada llarga que va deixar el seu davanter sol. Era el minut 60, a partir d’aquí el partit es va convertir en una anada i tornada. Els dos conjunts van disposar de jugades per marcar i la UEO va disparar un parell de pilotes més al pal, mentre que els de casa també van topar amb la fusta i els van anul·lar un gol.

Juvenil Femení 8-1 Llers

Sènior Femení 3-1 Pradenc

El primer equip tornava a jugar després de tres setmanes i amb dos descansos consecutius. Les olotinves van començar bé amb el domini de la pilota i bones ocasions. Tot i això, una badada defensiva va ser aprofitada per la davantera visitant, que va marcar un gran gol.A la repesa, després dels canvis tàctics adients, les de Moi Dubé van practicar un millor futbol i el més important, van trobar l’efectivitat de cara a porteria. Tres gols en aquesta segona meitat van sentenciar el partit per deixar la victòria a casa. El Sènior Femení acaba la jornada amb 34 punts i una sisena posició molt meritòria.

CF Sant Jaume 0-3 Tossa

Tercera derrota consecutiva del filial de la UEO davant d’un rival directe. El Tossa es va avançar amb dos gols molt matiners que van fer anar a remolc el conjunt de Joan Sánchez. En els últims minuts, els selvatans van anotar el tercer i definitiu. El CF Sant Jaume ara ocupa la vuitena posició amb 35 punts i aquest proper cap de setmana rebrà un Quart immers en una gran dinàmica.

 

 

Leave a Reply