El timó seguirà guiant el vaixell

La Unió Esportiva Olot s’assegura la continuïtat d’Héctor Simón, que renova de forma automàtica un cop disputats els 28 partits de competició que marca la clàusula. El futbolista de Llançà, capità i referent de la plantilla, complirà la seva sisena temporada a La Garrotxa, on viu una segona joventut i s’ha convertit en el jugador del club amb més partits a Segona B.

Ha plogut una mica des d’aquell 24 de juliol del 2014 en el qual Héctor Simón firmava per la UEO procedent del Real Oviedo. Un fitxatge de renom, i a la vegada de proximitat, que va viure dos anys a Segona B amb un descens de categoria, un títol i ascens de Tercera Divisió amb Calderé i dues temporades més a la categoria de bronze. 169 partits són els que ha disputat el migcampista empordanès amb la samarreta vermella, 131 dels quals a Segona B, xifra que l’ha coronat al capdavant del rànquing històric. Cinc temporades en les quals ha deixat mostres del seu talent sobre la gespa i també de la seva qualitat humana fora de camp, tot un exemple de capacitat de superació i mirall de valors i professionalitat per als més joves. Convertit en un dels capitans i referents de la plantilla, Simón destaca per la seva visió de joc, criteri i experiència, capaç de marcar el ritme d’un partit, de donar-li la pausa necessària o d’accelerar-lo quan fa falta. Just acabat de celebrar els 35 anys, el timó llançanenc es troba millor que mai i ha acceptat el repte de continuar un curs més liderant la nau volcànica. Ens fas feliços, Héctor! Un luxe i un privilegi seguir junts en aquest trajecte!

Declaracions d’Héctor Simón:

“Individualment estic fent bé les coses, m’he guanyat la confiança de l’entrenador i he pogut complir aquest objectiu dels 28 partits i la renovació automàtica. Em sento bé i gaudeixo jugant, les coses arriben soles”.

“Estic molt content, molt a gust a Olot, cada any que passa estic més feliç amb la gent, amb el cos tècnic i amb l’equip. Estic molt il·lusionat per aquest final de temporada amb les bones sensacions que transmetem, tant amb pilota com sense. Crec que ja podem dir que hem aconseguit consolidar-nos a Segona B”.

“Ara hem d’acabar amb la millor puntuació possible i el curs vinent donar continuïtat a l’etapa Raúl Garrido. Amb ell hem trobat la regularitat i l’estabilitat a la categoria que ens faltava. Hem de seguir creixent com hem fet fins ara, competint a cada camp i gaudint al voltant de la pilota. Veiem que la gent també està gaudint i això és el més important”. 

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply