El resum de la jornada al FUTBOL BASE (6 i 7 abril)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA

Prebenjamí A 7-4 Escola Pia

Els joves futbolistes de Plujà i Ferrés van mostrar-se amb moltes ganes i il·lusió per endur-se el derbi a casa. Cada vegada més, els menuts del club van progressant com a jugadors de futbol i mostrant les seves virtuts sobre el terreny de joc.

Benjamí E: Campió Supercopa Consell

Èxit rotund del conjunt del futbol social de la Fundació UE Olot en la Supercopa del Consell Comarcal de La Garrotxa, celebrada el dissabte passat al camp del Joanetes. Els nois de Zaca i Josep Planagumà van superar el Ter-Brugent (0-1), també es van desfer del Boscdetosca (2-0) i van derrotar al Besalú (1-3) abans d’empatar contra el Vall d’en Bas (1-1). Unes estadístiques pràcticament perfectes que els van conduir directament al primer lloc del torneig garrotxí. Enhorabona!

Tona 0-4 Benjamí D

L’equip va sortir amb les idees clares, jugant amb paciència i cercant ocasions, però els locals estaven ben col·locats en defensa i no deixaven forats. Fins a les acaballes del segon quart no es va poder obrir el marcador, arribant al descans amb un avantatge de dos gols. Els de Toni Coma i Sergi Marcillo, pressionant la sortida del rival i gaudint del control del del mig del camp, van continuar creant superioritats fins a materialitzar dues oportunitats més que van certificar una altra victòria fora de casa. Satisfacció final en el cos tècnic del Benjamí D pels tres punts però també per la porteria a zero.

Benjamí B 13-2 Cornellà
Benjamí A 3-4 Ripoll
Banyoles 19-2 Aleví F
Camprodon 8-0 Aleví E
Bisbalenc 4-7 Aleví D
Aleví C 3-0 Banyoles

Un compromís molt seriós dels joves d’Àlex Garza i Joel Olivet, que en el primer quart ja va agafar una renda de tres gols, deixant el partit pràcticament enllestit. A partir d’aquí, els dos equips van trepitjar àrea amb bones aproximacions però el resultat ja no es va moure més.


Quart 6-1 Aleví B
Aleví A 6-2 Bisbalenc
L’Estartit 2-3 Aleví Femení

El conjunt local no va posar les coses gens fàcils i l’Aleví Femení va haver de treballar da valent per aconseguir tornar amb els tres punts cap a La Garrotxa. Tot i això,les noies de Laia Puig i Júlia Duran van posar-hi esforç i sacrifici per imposar-se en un xoc molt emocionant i molt ben jugat per part dels dos equips.


Cornellà 0-7 Infantil C

Molt bona actuació de l’Infantil C al Pla de l’Estany. El bloc que dirigeixen Casellas i Camps va sortir decidit a buscar la victòria des del primer minut, dominant totes les fases del joc. Un resultat contundent (0-7) per mantenir la bona dinàmica en aques tram de campionat, que intentaran allargar en la jornada següent contra La Canya.


Infantil B 1-2 Farners

Un enfrontament de dues cares, una gran primera meitat amb domini aclaparador de l’Infantil B, oferint bones combinacions i generant perill a l’àrea visitant. L’avantatge mínim al descans es va quedar curt tenint en compte el bagatge ofensiu que van mostrar. En canvi, a la represa no van sortir amb tanta intensitat tot i tenir ocasions per ampliar les diferències. Els de Ferrés i Coll no van trobar l’encert de cara a porteria, mentre que en una jugada desafortunada el Farners va aconseguir empatar. I tot seguit, un gol olímpic dels selvatans va capgirar el marcador, propiciant una derrota molt dura per als olotins.


L’Escala 2-5 Infantil A

Desplaçament complicat al camp del quart classificat. Un inici molt intens dels olotins, que els va permetre culminar una gran acció col·lectiva amb el primer gol. Als vint minuts, i després d’una jugada per banda dreta, l’Infantil A va situar el 0-2. Una primera meitat de domini vermell i sense concedir perill al conjunt empordanès. A la represa, els de Blasco i Moreno van anar per feina i van clavar el 0-3 per donar tranquil·litat. Una errada defensiva va suposar la primera diana de l’Escala, que va topar amb la reacció ràpida de la UEO, que va marcar el quart i el cinquè en un obrir i tancar d’ulls. Des del punt de penal, els locals va deixar el 2-5 definitiu.


Cadet B 4-7 Begur

Gran primera meitat del Cadet B, desplegant un futbol de molta qualitat i marxant al descans amb un avantatge de dos gols en el marcador (4-2).A la represa, amb un joc més dur del Begur, que va comptar amb permissivitat arbitral, els de Luengo i Téllez van veure com els remuntaven el resultat. A seguir treballant!


Fundació Grama 1-2 Cadet A

Un molt bon partit davant d’un rival de la zona alta de la classificació. El Cadet A va sortir molt endollat i va gaudir de diverses ocasions des dels primers minuts. Tot i això, van ser els locals qui van inaugurar el marcador amb una bona rematada de cap. Els de Subirana i Quintana no van defallir i van continuar disposant d’arribades importants. I en una d’aquestes, els olotins van trobar la recompensa per situar l’empat abans del descans. A la represa, l’equip va sortir amb la mateixa dinàmica, tot i que va tornar a mostrar falta d’efectivitat en els últims metres. Finalment, amb un gran xut des de la distància, els olotins es van posar per davant. A partir d’aquí va tocar defensar de valent, ja que la Grama va estirar línies bolcant-se a l’atac, deixant espai per als contracops ràpids dels garrotxins. El cos tècnic felicita a la plantilla per l’esforç realitzat i els anima a seguir així en la recta final de la temporada.


Cadet Femení 6-0 Pla d’en Boet
Juvenil B 1-1 Porqueres

Un partit fluix i amb poca intensitat del Juvenil B, que va tenir molt control del joc però poca profunditat i manca d’ambició. Els de Ketxa i Barris es van avançar molt aviat i potser això va provocar relaxació durant la resta del partit. En una jugada de pilota aturada, bastant aïllada, el Porqueres va poder empatar per situar un empat just en el marcador.


Juvenil A 1-0 Granollers

El Juvenil A es va imposar per la mínima gràcies a un gol del porter Hassan. Poc abans del primer quart d’hora, un rebuig del porter olotí des del seu propi camp va acabar al fons de la porteria visitant. La primera mitja hora van estar marcada per la possessió de la UEO, tot i que no va saber concretar més ocasions. En l’últim quart d’hora, el Granollers es va estiraruna mica i va generar alguna oportunitat en llançaments de falta. A l’altra banda, els d’Èric Palomo van estavellar una pilota al pal just abans d’entrar a vestidors. La segona meitat va transcòrrer sense masses ocasions, només una de clara a cada costat, però el resultat ja no es va moure. Tres punts d’or que es queden al Morrot.


Juvenil Femení 1-4 Pontenc

Després de superar el SIls en partit endarrerit (2-0), les olotins rebien el segon classificat, el Pontenc, i ho feien en un mal moment degut a les nombroses baixes. Tot i aquesta situació, les d’Alba Prat i Mireia Fabrés van plantejar un bon partit, oferint la intensitat que requeria i esgarrapant més domini de pilota del que es preveia. De fet, abans de la mitja hora les garrotxines van poder obrir la llauna després de diverses opcions sense èxit en la finalització. Una primera meitat amb arribades a les dues àrees i sense un dominador clar fins que, a un minut del descans, el Pontenc va igualar les forces en un llançament de falta des de la frontal. La segona part va ser seguir amb la mateixa dinàmica però el Juvenil Femení es mostrava més cansat i, en un desajust defensiu, les gironines marcaven l’1-2. Poc després, un penal favorable a les visitants situava l’1-3. I finalment, en un mal rebuig defensiu, un gol en pròpia porteria sentenciava el duel amb l’1-4. Toca seguir lluitant i mostrant aquesta versió competitiva davant de grans rivals.


Sènior Femení 7-0 L’Estartit

Després de dues jornades complicades, el Sènior Femení va retrobar-se amb la victòria en un bon partit de futbol. Les vermelles venien d’enfrontar-se a dos rivals molt potents contra els quals van encaixar molts gols i van viure, pràcticament durant tots els minuts en mode defensiu. Aquest dissabte, però, les noies de Moi Dubé van poder tornar a dominar el joc i gaudir de jugades combinades que finalitzaven en gol. El pròxim diumenge toca visitar el camp del Júpiter, l’últim rival de la part alta de la classificació amb qui falta per jugar.


Camprodon 0-1 CF Sant Jaume

Important triomf del filial de la UEO al camp d’un rival que s’està jugant les garrofes per escapar del descens. Un gol d’Aniol Cabarrocas al límit del descans va garantir la segona victòria consecutiva d’un CF Sant Jaume que es consolida a la setena posició amb 41 punts. Aquesta jornada rebran el Porqueres al Municipal santjaumí.

Leave a Reply