Signat l’acord amb el Banc de Sang i Teixits

Aquest migdia s’ha rubricat l’acord de col·laboració entre el Banc de Sang i Teixits i la Unió Esportiva Olot. Un acte que ha servit per enfortir, encara més, la vessant social del projecte i també per presentar la nova directiva de la UEO, Núria Fité, que s’ha mostrat encantada d’entrar a formar part d’un club que va molt més enllà del futbol. 

Per obrir la roda de premsa, el president Joan Agustí s’ha mostrat molt satisfet amb la oficialització d’aquest nou vincle: “Estem contentíssims de firmar un conveni que serveix per reforçar el nostre missatge cohesionador i integrador. És un acord per intentar que la donació de sang sigui encara més forta en aquesta ciutat, conscients que és una acció líder a Catalunya”. Al mateix temps, el president del club ha aprofitat per presentar en societat a la nova directiva de la UEO, Núria Fité, actual gerent d’INTEGRA: “És un honor i un plaer poder encetar aquesta nova etapa en aquest club. Professionalment sempre m’he dedicat a l’àmbit social i crec que l’Olot és una entitat que va molt més enllà del futbol. Aquest és un projecte que pivota sobre tres grans eixos; la transparència i sostenibilitat, el compromís amb el territori i el país, i també la implicació en l’àmbit inclusiu amb una forta vessant social”. Sobre l’acord amb el Banc de Sang i Teixits, Fité ha ressaltat la importància de donar visibilitat a una causa moltnecessària: “Signem aquest conveni amb la idea fonamental de donar cobertura mediàtica i fer difusió de l’activitat, a la vegada que posem sobre la taula el compromís del club en augmentar la participació en les donacions de sang, especialment en la franja de persones joves”.

Com a representant del Banc de Sang i Teixits, Meritxell Casacuberta ha valorat la col·laboració de forma molt positiva: “Estem encantats de signar aquest conveni, acostumem a fer-ho amb entitats que mouen a públic jove com la Unió Esportiva Olot i que ens poden ajudar a fer el relleu generacional que el Banc de Sang necessita i fidelitzar aquesta franja d’edat. Ho fem en aquesta època  de l’any perquè estem a poques setmanes de la Marató de Sang d’Olot, és la més gran de la província de Girona amb més de mil donacions”. Casacuberta també ha desvetllat alguns dels punts que conformen aquest acord: “Farem difusió de la col·laboració de la UEO als nostres cartells amb l’escut del club i també a les xarxes socials per a que la gent sàpiga que ens ajuden i participen d’aquesta acció. A més, cada donant serà convidat a gaudir d’un partit de lliga de Segona B a l’Estadi Municipal”.

Leave a Reply