Vine a gaudir aquest estiu al CAMPUS UEO 2019!

Després de l’èxit rotund de l’estiu passat, aquest any tornem a organitzar el Campus de la Fundació Unió Esportiva Olot a les instal·lacions de Tortellà. Tres setmanes de diversió, aprenenatge i valors amb activitats específiques a càrrec de grans professionals i enmig d’un entorn incomparable. 

Tot seguit responem totes les preguntes que necessiteu saber per apuntar els vostres fills o filles al Campus d’estiu de la Unió Esportiva Olot:

Quins dies es fa el CAMPUS UEO? Del 24 al 28 de juny, de l’1 al 5 de juliol i del 8 al 12 de juliol.

I amb quins horaris? De 8:30h a 18h (servei d’acollida des de les 8h i transport des dels camps del Morrot)

Quines edats hi poden participar? Per a nens i nenes entre el 2003 i el 2013.

A quin lloc es realitza? A les instal·lacions municipals de Tortellà, que compten amb camps de futbol, pistes poliesportives, piscines…

Amb quins objectius es fa? Perfeccionar els fonaments tècnics i tàctics, gaudir de les activitats lúdiques i fer noves amistats, mantenir uns hàbits i higiene, col·laborar en l’educació i fomentar els valors que practica la UEO (competitivitat, esperit d’equip, humilitat, compromís i integració).

Com es divideixen els jugadors? Grups reduïts i diferenciació en funció de l’edat i el sexe, a més d’activitat específica per a porters.

Quins altres serveis s’ofereixen? Alimentació equilibrada, servei de fisioteràpia, activitats dirigides en anglès, equipació del CAMPUS UEO, avantatges fiscals i visita de professionals del món de l’esport.

Com puc apuntar-m’hi? Omplint el formulari del nostre web: http://www.ueolot.com/campus/inscripcio-campus-2019/

Encara no t’hem convençut? Vine a viure un estiu inoblidable i a gaudir de l’experiència! Molt més que futbol!

Leave a Reply