El resum de la Setmana Santa al FUTBOL BASE

ELS TORNEJOS DE LA JORNADA

Prebenjamí A

Els de Joel Ferrés i Marc Plujà van participar en el Torneig de Torelló i van classificar-se a la primera fase com a segons de grup amb victòries contra el Cardedeu (2-0), el Cassà (2-0) i el Ripollès (1-2). En els quarts de final, els petits vermells van superar el Molinos (0-1) però en les semis van perdre contra el Vic Riuprimer (4-1). En la lluita pel tercer i quart lloc, el Torelló es va imposar en la tanda de penals després de l’empat final (1-1).

Aleví B

El conjunt dirigit per Pau Obrador i Joel Olivet va competir en una nova edició del Torneig MIC. En la primera fase, l’Aleví B va golejar el FC L’Escala (1-4), però tot seguit va caure contra De Anza Force (0-2) i també davant de Uno World Sports (1-3). En la fase de consolació, victòria contra JP Academy (4-3) i derrota contra UE Figueres (0-2), fet que els va impedir avançar més rondes.

Aleví A

L’Aleví A, dirigit per Èric Callís i Isaac Morchón, també va prendre part en el MIC 19 i va ser capaç de superar la primera fase. Després d’un empat contra CE Sabadell (1-1) i una derrota contra Albion SC (0-2), els garrotxins es van refer esclafant el JP Academy (5-0). En els vuitens de final, però, el Valencia CF va mostrar la seva superioritat (0-5). 

Infantil A

I el tercer representant de la UEO en el prestigiós Torneig Internacional de la Costa Brava va ser l’Infantil A, que també va fer un paper més que digne. En la primera fase, els de Gerard Moreno i Marc Blasco van vèncer contra el Westminster (3-1) i també van superar OAR Vic (2-0), després de caure contra el totpoderós FC Barcelona (0-3). En els vuitens de final, però, el FC Porto va trencar les il·lusions dels joves olotins (1-6).

Club Atletisme Garrotxa

I no ens hem d’oblidar del MIC Integra, en el qual va participar el Club Atletisme Garrotxa-UEO amb uns resultats molt destacats. El conjunt de David Juvanteny i Xevi Teixidor va superar la primera fase com a líder del seu grup després d’empatar contra el Nàstic de Tarragona (1-1) i de guanyar al Manlleu (5-0). En els quarts de final, el CAG es va desfer de les Penyes Especials Barcelona (1-0) i es va trobar a semifinals amb el RCD Espanyol, que malauradament el va deixar fora de la final (0-4). Ben competit!

 

Leave a Reply