Albert Blázquez seguirà lligat al vermell

El futbolista de Besalú signa la seva ampliació de contracte i disputarà la cinquena temporada consecutiva a la Unió Esportiva Olot. Blázquez, un fix en els esquemes de Garrido, enguany s’ha reconvertit a la posició de central amb un rendiment òptim. El defensa garrotxí acumula ja més de 130 partits defensant la samarreta del club, mostrant-se implicat, orgullós i feliç de pertànyer en aquest projecte de proximitat.

Als seus 27 anys, Albert Blázquez fa temps que ha trobat l’estabilitat en un club de Segona B després de formar-se als filials de RCD Espanyol i Villarreal CF, fins i tot sent internacional estatal en categories inferiors. Just aquesta setmana, el defensa de Besalú i la UEO han arribat a un acord per donar continuïtat un any més a la seva carrera a La Garrotxa, la comarca on viu, treballa i on té la família i els amics. Futbolísticament, Blázquez s’ha adaptat perfectament a la posició de central en la defensa de tres. Col·locació, intel·ligència i una sortida de pilota exquisida l’han permès ocupa l’eix defensiu en alguns partits, alternant amb les posicions de lateral o carriler. La propera serà ja la cinquena temporada del besaluenc amb la samarreta vermella, quatre a Segona B i una a Tercera Divisió. 134 enfrontaments en els quals ha demostrat la seva vàlua, criteri i professionalitat, a més d’encaixar de meravella en el projecte arrelat i compromès implantat al nostre club. Enhorabona, Albert! Seguirem gaudint!

Declaracions d’Albert Blázquez:  

“A nivell personal, això és el millor que podia passar, seguir a casa i fer-ho en aquest projecte de proximitat. La gent està contenta amb mi i jo amb ells. Estic molt a gust i per això he volgut continuar. Va ser fàcil posar-se d’acord, les dues parts estàvem disposades a renovar i estic molt content”.

“Aquesta temporada ha estat notable, els números ho diuen. A més, encara podem superar la millor temporada de la història del club a Segona B. És una categoria molt competitiva i crec que ha estat un any molt bo, ens hem adaptat bé des del principi de lliga, hem fet un bon futbol amb una idea clara i no hem patit per salvar-nos”.

“Personalment, he donat tot el que he pogut i he intentant desplegar el meu futbol, adaptant-me a la posició que demanava el míster, sigui de central, lateral o al carril. La valoració és molt bona, he jugat molts minuts i he estat molt còmode”.

“Col·lectivament, aquí hi ha un grup molt maco, és una bogeria i tots ens portem súper bé. Hem de mantenir aquest bloc, ja que això és el que ens dóna força. Crec que podem mirar cap al futur amb il·lusió, sempre des de la tranquil·litat”

Leave a Reply