El resum de la jornada al FUTBOL BASE (11 i 12 maig)

LES CRÒNIQUES DE LA JORNADA 

Prebenjamí A 6-2 Ter Brugent

Els de Plujà i Ferrés van superar a un gran rival, mostrant-se molt incisius de cara a porteria i també desplegant un bon nivell defensiu. Una millora destacable dels més menuts de la casa, que poc a poc van creixent i assimilant nous conceptes.

Tona 2-3 Benjamí C
Benjamí A 12-0 Sarrià
Roses 5-3 Aleví F
Monells 3-9 Aleví D
Aleví C 10-2 Bescanó
Figueres 4-3 Aleví B
Aleví A 14-1 Sant Ponç
Santjoanenc 0-8 Infantil C

Els olotins van realitzar una primera part discreta, arribant al descans amb un avantatge de 0-2. A la segona, el bloc de Caselles i Camps va corregir els errors comesos per fer-se amb el domini i obrir la renda fins al 0-8. A falta d’un partit, l’Infantil C assegura el tercer lloc que tant va costar de defensar.

Infantil B 4-0 Unió Girona

Clar domini olotí durant tot el partit, evitant que el rival creés cap ocasió de gol. A part de controlar el joc, l’Infantil B també hi va posar efectivitat i al descans ja guanyava per 3-0. Tres grans gols aconseguits en jugades col·lectives. A la represa, els de Ferrés i Coll van mantenir la batuta i van poder anotar el quart i definitiu.

Porqueres 0-4 Infantil A

Un duel dominat en tot moment per l’Infantil A, que només va concedir una arribada dels locals. Els de Moreno i Blasco es van posar per davant abans del descans aprofitant un error en la sortida de pilota. A la segona, millor ritme i bona circulació de pilota per gaudir de més ocasions, entre elles un penal que el porter del Porqueres va aturar. Finalment, una nova victòria d’un equip que, després d’assolir el títol i l’ascens, es marca com a objectiu acabar invicte la temporada en els dos enfrontaments que resten.


Cadet B 4-2 Llançà

Primer temps igualat en el qual el Cadet B va poder obrir la llauna però es va topar amb la reacció del Llançà, que va empatar i just després va donar la volta al resultat. A la segona, els de Luengo i Téllez van oferir el seu futbol habitual per remuntar la situació i quedar-se amb els tres punts al camp del Morrot.

Llefià 5-0 Cadet A

Un partit amb poca història davant d’un rival que es jugava la permanència i que va mostrar més intensitat i ganes en tot moment. El Llefià es va avançar amb dos gols a servei de córner i a la represa va seguir dominant, ampliant la diferència fins a deixar el 5-0 definitiu. Al Cadet A li queda un últim partit a casa en el qual intentaran competir al màxim fins a l’últim instant.

Cadet Femení 2-3 Barberà
Juvenil B 1-4 Begur
Juvenil A 2-2 Sàbat
Juvenil Femení 1-0 Manlleu
Vilartagues 1-5 CF Sant Jaume

Espectacular golejada d’un filial que acabarà lliga de Segona Catalana com un coet. Cinc victòries i un empat en els últims sis partits és el magnífic balanç del conjunt de Joan Sánchez, que segueix sisè amb 51 punts però s’apropa a Boscdetosca i Can Gibert. A l’Empordà, el CF Sant Jaume va passar per sobre del rival ja des de la primera mitja hora (0-3). Ibra, amb un doblet, Genís, Rigau i Mark Saric van ser els golejadors. 


Sènior Femení 4-1 Seagull

Últim partit de lliga molt especial, ja que el matx es va disputar a l’Estadi Municipal. Amb una afluència de prop de 400 espectadors, la tarda es presentava de forma immillorable per gaudir d’un gran partit de futbol. A la primera meitat es van veure nombroses ocasions de gol, un futbol d’atac que va fer vibrar als aficionats. Primer va marcar el Seagull i, al cap de cinc minuts, va respondre el Sènior Femení per capgirar el marcador. A la segona, després d’uns minuts de domini badaloní, les de Moi Dubé van trobar l’encert amb dues dianes més per certificar la victòria i, de retruc, assegurar la sisena posició a la classificació. Objectiu complert en una jornada per recordar!

 

 

Leave a Reply