Comunicat logística UEO-Sabadell

En relació al desplegament logístic del partit d’aquest diumenge a les 18h contra el CE Sabadell, la Unió Esportiva Olot informa de les següents decisions:

1- Per raons de seguretat i per ordre expressa dels Mossos d’Esquadra, tota l’afició del CE Sabadell haurà d’accedir a l’Estadi Municipal per la porta que queda al córner del riu (carrer del Mercadona) i es situarà a la zona de lateral/preferent.

2- Els aficionats de la Unió Esportiva Olot que siguin SOCIS de GENERAL podran gaudir del partit des de la nova tribuna (fins que estigui plena).

3- Per a tots els aficionats que vinguin al partit, es prega APARCAR correctament en els llocs corresponents al voltant de l’Estadi per evitar possibles sancions en forma de multes. En aquest sentit, informem que també tindran a la seva disposició del pàrquing del supermercat Mercadona.

4- Les TAQUILLES de l’Estadi Municipal s’obriran una hora i mitja abans del partit per a tothom qui vulgui comprar entrades (16:30h).

Leave a Reply