Presentada la primera edició del Torneig dels Volcans

La Fundació UE Olot presenta la primera edició del Torneig dels Volcans, una doble cita en categoria benjamina i alevina que es celebrarà als camps del Morrot el proper cap de setmana del 8 i 9 de juny. Un esdeveniment creat amb la intenció de convertir-se en una referència a la comarca i que comptarà amb la presència de clubs importants com Barça, Girona, Mercantil o Nàstic Manresa. 

El coordinador de l’etapa formativa de la Fundació UE Olot, Enric Faja, destaca el cartell de luxe d’aquesta primera edició: “La nostra idea era crear un torneig de referència a la ciutat d’Olot i estem molt satisfets perquè hem pogut comptar amb grans clubs de la comarca i de la província, així com altres equips de renom com FC Barcelona, Girona FC, Nàstic Manresa, Vic Riuprimer o Mercantil”. Per a la seva part, el directiu i ex-jugador Abel Solé espera que el Torneig dels Volcans tingui continuïtat en el temps i que l’esperit sigui de diversió i aprenentatge: “Estem molt contents de poder organitzar aquest torneig, en properes edicions volem potenciar-lo i fer-lo créixer en número d’equips i jugadors. El que desitgem principalment és que la mainada gaudeixi i s’ho passi bé fent el que més els hi agrada, jugant a futbol. Per acabar, el president Joan Agustí ha recordat que l’Estadi Municipal es va inaugurar amb un partit dels juvenils i que ara també és moment de donar protagonisme al futbol base: “Fem un primer torneig dedicat als més joves del club, volem que sigui un punt de referència i hem d’aprofitar les noves instal·lacions que tenim a la ciutat. Agustí també ha obert la porta a introduir-hi altres modalitats en pròximes edicions: “Possiblement en el futur obrirem el Torneig dels Volcans al futbol inclusiu, caminant cap als objectius de la Unió Esportiva Olot, que combinen la part social amb la part formativa, educativa i competitiva”.

Pel que fa a la mecànica del Torneig dels Volcans, el dissabte 8 de juny es farà la competició de benjamins i el diumenge 9 de juny la d’alevins. Cada categoria comptarà amb 16 equips repartits en quatre grups, que durant el matí competiran en la fase classificatòria i a la tarda tindrà lloc la fase final i la de consolació. Tot plegat, a les noves instal·lacions del Morrot.

Leave a Reply