Marc Cosme causa baixa a la UEO

El punta valencià i la Unió Esportiva Olot separen els seus camins després d’una temporada i mitja. Marc Cosme va arribar en el mercat d’hivern del curs anterior al club olotí, amb el qual ha disputat 42 partits i ha marcat quatre gols, oferint-se com un perfil més físic i de referència a la davantera. 

Des de la direcció esportiva es valora positivament l’entrega i el treball del futbolista de Faura, tot i que la idea de planificació de la plantilla és fer canvis en la parcela ofensiva i buscar noves peces. En tot cas, agraïm el sacrifici, la implicació i qualitat humana de Marc Cosme en el temps que ha defensat els colors de la UEO i li desitgem tota la sort del món en els següents reptes futbolísitics. Gràcies per tot, Marc! Una abraçada!

Leave a Reply