Sergi Raset, un any més als despatxos

El director esportiu gironí i la Unió Esportiva Olot acorden la seva renovació per una temporada més. Així doncs, Sergi Raset complirà el quart curs a l’àrea esportiva del club, amb el qual ha refermat un segell de proximitat i arrelament amb jugadors implicats i compromesos que ens han permès gaudir del retorn i l’estabilitat a la categoria de bronze. 

Sergi Raset, amb experiència a la direcció esportiva i al futbol base del Girona FC, va arribar fa tres estius a la UEO, dissenyant un projecte ambiciós a Tercera Divisió per tornar ràpidament a Segona B. Com a bon coneixedor del futbol gironí i català, Raset va incorporar futbolistes de proximitat amb fam i il·lusió per assolir nous reptes. Amb Ramon Calderé a la banqueta, l’equip va ascendir per la via ràpida després de quedar campió i els dos anys següents s’ha mantingut a la divisió de bronze, el primer curs patint fins al final i aquest en una posició més que còmoda. El gironí, també assumint funcions de secretari tècnic, s’ha convertit en una peça clau en els despatxos, ja sigui en la confecció de la primera plantilla i del cos tècnic com també en la gestió i organització del futbol formatiu de la Fundació UE Olot. Bona feina, Sergi! Seguim fent passos endavant!

Declaracions de Sergi Raset:

“Estic content de seguir vinculat al club un any més, hem anat creixent poc a poc. Vaig començar a Tercera Divisió assolint l’ascens de forma ràpida, l’any següent vam aconseguir l’objectiu de la salvació i aquest hem crescut una mica més. No hem passat tants problemes per mantenir-nos i hem practicat un bon futbol, classificant-nos per la Copa del Rei. Per tant, estic doblement satisfet”.

“Seguirem amb la mateixa idea, identificats amb el projecte de proximitat i amb un rigor econòmic important. A veure si som capaços de seguir creixent sense tornar-nos bojos i des de la humilitat i el respecte per a tothom. Lluitem contra clubs amb pressupostos molt més alts i  hem de ser realistes. Hem de fer un vestidor fort i que es senti seu el projecte”.

Fotos: Andrea Bolcato

 

 

 

 

Leave a Reply