Èxit absolut en la primera edició del Torneig dels Volcans

Valoració molt positiva de la primera edició del Torneig dels Volcans, un esdeveniment organitzat per la Fundació UE Olot i que ha comptat amb un cartell de luxe durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del Morrot. El guanyador en categoria benjamina ha estat el FC Barcelona, que s’ha imposat al Girona FC a la final (2-1), mentre que el Palamós CF s’ha emportat el títol en benjamins després de superar el Quart (2-1).

Des de l’organització es mostren satisfets per com ha funcionat aquesta primera cita del Torneig dels Volcans. Ens ha respectat el temps i hem tingut una gran resposta de clubs punters del futbol català, que han ofert un bon espectacle durant aquests dos dies davant el nombrós públic que s’ha acostat a les magnífiques instal·lacions del Morrot. Agraïts per la participació i bona predisposició de tots els implicats, esperem que aquesta cita guanyi en ressò i prestigi per garantir-ne la continuïtat i esdevenir un punt de referència dels tornejos de final de temporada a la comarca. Fins l’any vinent!

 

Leave a Reply