shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0,00
View Cart Check Out

Èxit absolut en la primera edició del Torneig dels Volcans

Valoració molt positiva de la primera edició del Torneig dels Volcans, un esdeveniment organitzat per la Fundació UE Olot i que ha comptat amb un cartell de luxe durant tot el cap de setmana a les instal·lacions del Morrot. El guanyador en categoria benjamina ha estat el FC Barcelona, que s’ha imposat al Girona FC a la final (2-1), mentre que el Palamós CF s’ha emportat el títol en benjamins després de superar el Quart (2-1).

Des de l’organització es mostren satisfets per com ha funcionat aquesta primera cita del Torneig dels Volcans. Ens ha respectat el temps i hem tingut una gran resposta de clubs punters del futbol català, que han ofert un bon espectacle durant aquests dos dies davant el nombrós públic que s’ha acostat a les magnífiques instal·lacions del Morrot. Agraïts per la participació i bona predisposició de tots els implicats, esperem que aquesta cita guanyi en ressò i prestigi per garantir-ne la continuïtat i esdevenir un punt de referència dels tornejos de final de temporada a la comarca. Fins l’any vinent!

 

Leave a Reply