Linia continuista en la plantilla

Els jugadors Alan Baró, Eloi Amagat, Alfredo, Pep Chavarría, Lluís Aspar i Joel Arumí, que torna de la cessió a la Damm, tenen contracte per a la temporada vinent i formaran part de la plantilla de la Unió Esportiva Olot. D’aquesta manera, la continuïtat del bloc està garantida amb les renovacions de Barnils, Blázquez, Héctor, Pol Ballesté, Masó i Pedro del Campo. 

El defensa Alan Baró, que va firmar per dues temporades, s’ha convertit en un dels pals de paller de l’equip. Fiable, regular i contundent, el de Darnius ha disputat 33 partits de lliga i només una aparatosa fractura nasal l’ha deixat fora de combat en els últims enfrontaments. També manté el seu compromís Eloi Amagat, amb contracte en vigor per a la següent temporada després d’arribar en el mercat d’hivern. El migcampista gironí ha deixat mostres de la seva qualitat, criteri i lideratge en els 13 partits que ha disputat i ha de ser una peça important en la zona ampla.

Pel que fa als més joves, Alfredo Gutiérrez s’ha consagrat a la categoria amb 36 partits jugats (22 de titular) i dos gols. El de Sant Roc s’ha adaptat de meravella al carril i també en posicions més ofensives per lluir la seva habilitat i velocitat. Un cas similar ha estat el de Pep Chavarría, sense experiència a la divisió de bronze i que ha esdevingut una sorpresa realment molt agradable. El figuerenc s’ha fet amo i senyor de l’ala esquerra amb 26 partits i un gol. Si no hi ha cap proposta interessant que satisfaci a totes les parts, els dos talents seguiran lligats a la UEO igual que Lluís Aspar, el futbolista de Molló que ja finalitza l’etapa juvenil. El ripollès també ha tingut cert protagonisme amb 17 partits, especialment en la primera volta, i ha deixat clar que és un central de futur prometedor. Qui torna després d’una cessió ben productiva és Joel Arumí, el jove lateral esquerre de Sant Julià de Vilatorta que ha aconseguit l’ascens a Divisió d’Honor amb el CF Damm juvenil de Martín Posse i Pablo Rotchen.

A tots ells, cal sumar-hi les renovacions recents de Roger Barnils, Albert Blázquez, Héctor Simón, Pol Ballesté, Jordi Masó i Pedro del Campo. En els propers dies seguirem informant de les novetats de la plantilla en la qual està treballant incansablement el director esportiu Sergi Raset, que també acaba d’ampliar el seu vincle per un any més.

Fotos: Andrea Bolcato

Leave a Reply