Fil a l’agulla a la pretemporada

La Unió Esportiva Olot ja ha tancat pràcticament tots els compromisos de la pretemporada, que s’iniciarà el dimecres 17 de juliol a les ordres de Raúl Garrido i Kevin Martínez. El primer test serà a Peralada contra l’Al-Arabi SC de Doha, que entrena el català Jordi Condom, i posteriorment gaudirem de la visita a la ciutat d’Olot de l’Al Sadd també qatarià, dirigit per l’ex-blaugrana Xavi Hernández. Tampoc hi faltaran altres clàssics de l’estiu com la participació a la Copa Catalunya, el Torneig de l’Estany de Banyoles, enguany repartit en dos dies, o l’amistós davant del Palamós CF. L’inici del campionat de lliga de Segona B està previst pel cap de setmana del 24 i 25 d’agost. 

PARTITS CONFIRMATS:

Dissabte 20 de juliol: UEO – Al-Arabi Sports Club (a Peralada)

Dimecres 24 de juliol: UEO – Al Sadd SC (Estadi Municipal)

Dissabte 27 de juliol: CF Sant Jaume – UEO

Diumenge 4 d’agost: UA Horta – UEO

Dimecres 7 d’agost: Palamós CF – UEO

Dijous 8 d’agost: UEO – SD Huesca (Estadi Municipal)

Dimarts 13 d’agost: UEO – UE Figueres al Torneig de l’Estany (Banyoles)

Dimecres 14 d’agost: Final/Consolació al Torneig de l’Estany (Banyoles)

Diumenge 25 d’agost: Inici de lliga de Segona B

 

Leave a Reply