Dos anys més de Sant Ginard sota pals

El futbolista balear es vincula amb la Unió Esportiva Olot per dues temporades més i seguirà competint amb Pol Ballesté sota els pals de l’Estadi Municipal. Una renovació important, la d’un Xavi Ginard que ja sobrepassa el centenar de partits al club i que és una de les veus autoritzades del vestidor amb el seu rol de capità. El d’Artà ha estat un dels porters menys golejats del grup tercer i mostra plena implicació amb el projecte i integració a la ciutat. 

Als seus 32 anys, Ginard es troba a gust a La Garrotxa i ha decidit allargar la seva trajectòria a la UEO, on inaugurarà la quarta temporada consecutiva. El mallorquí va arribar el curs 2016-17 amb la lliga de Tercera Divisió ja en marxa. però ben aviat ja es va fer amb la titularitat. Un dels artífexs de l’ascens a Segona B que després ha encadenat dues temporades molt regulars a la categoria de bronze, per exemple en aquesta última contribuint a deixar l’equip com un dels que menys encaixa del grup. En total, són ja 102 partits defensant la porteria olotina amb sentiment, seguretat i lideratge. I és que l’artanenc ha esdevingut un dels homes forts del vestidor, assumint el paper de tercer capità i mostrant una gran qualitat humana. De caràcter afable i amb bona sintonia amb l’afició, Ginard i família estan plenament adaptats a la ciutat i això s’ha posat de manifest amb aquesta firma de contracte. Dos anys més de Sant Ginard, el nostre àngel de la guarda! Quina alegria, Xavi!

Declaracions de Xavi Ginard:

“Estic molt content de seguir dos anys més aquí, no em cansaré mai d’expressarb el bé que estic a Olot. Significa molt per mi i la meva família, això demostra l’estima que tinc al club i a la gent d’aquí”.

“Tinc ambició futbolísticament i també en la vida, el projecte és ambiciós i m’agradaria poc a poc anar mirant més amunt. Esperem fer una temporada molt il·lusionant”.

Fotos: Andrea Bolcato-UE Olot

 

Leave a Reply