Oriol Pujadas, una clara aposta de futur

El migcampista manlleuenc també amplia el seu contracte per dos cursos més amb la Unió Esportiva Olot. Un jove prometedor en el qual el club hi té moltes esperances dipositades i que aquesta temporada ja ha deixat bones sensacions en les estones que ha pogut participar. Futbolista de contenció, lluitador i amb bon peu per portar la batuta a la zona ampla del terreny de joc. 

Oriol Pujadas va arribar fa dues temporades a la UEO procedent de la Damm juvenil, on era un dels líders de l’equip. Després d’una cessió infructuosa a La Jonquera, el futbolista osonenc va acabar el seu primer any d’amateur al CF Sant Jaume, intentant agafar rodatge i minuts en una categoria més baixa. No obstant, Pujadas ha entrenat sempre en dinàmica de primer equip i aquest curs li ha arribat l’hora d’estrenar-se a Segona B. Concretament, va ser a Cuenca, en una de les primeres victòries de la temporada. En total, el de Manlleu ha disputat nou partits al bronze, dos d’aquests com a titular. La forta competència en la zona de mitjos li ha impedit adquirir més protagonisme, per bé que Pujadas, de 21 anys, no ha deixat de creure en les seves possibilitats i ha entrenat tant o més dur per guanyar-se un lloc. Un cop més madur i assentat a la categoria, és moment per fer un pas endavant i seguir esgarrapant minuts a Segona B. La direcció esportiva hi veu una gran aposta de futur i per això l’ha lligat en curt per dos anys més. Fam per créixer i talent de proximitat, la recepta màgica. Enhorabona, Uri! Poc a poc i bona lletra!

Declaracions d’Oriol Pujadas:

“Estic molt content per poder seguir vinculat dos anys més a la Unió Esportiva Olot, és un club que té uns valors i unes idees molt clares. Agraït per la confiança del cos tècnic i la junta directiva, espero que sigui un any ple d’èxits”.

“Crec que és important que s’hagi donat continuïtat a la plantilla, som un gran grup i això ens ajudarà a complir els objectius. Molt content de poder seguir rodejat de grans jugadors i prometo donar-ho tot per aquest club”.

 

Leave a Reply