Presentació en societat al Casal Marià

Bona afluència de públic al Casal Marià de la ciutat d’Olot per escoltar la presentació de la nova temporada 2019-20 de la Unió Esportiva Olot. El president Joan Agustí ha exposat els eixos principals del futbol social sostenible, el directiu Manel Fernández ha destacat les novetats de la Fundació UE Olot (futbol base, femení, social i inclusiu), mentre que el vicepresident esportiu Dionís Cros ha siuat el focus en el cos tècnic i la plantilla amb altes i baixes de l’equip de Segona B. Per acabar, el directiu Enric Vila ha desgranat tots els detalls de la campanya de socis sota un lema ambiciós: “Un pas endavant”.

L’acte ha finalitzat amb els precs i preguntes i les intervencions del director esportiu Sergi Raset, de l’entrenador Raúl Garrido i del futbolista Héctor Simón, un dels capitans de la plantilla. Tots tres han coincidit en mostrar orgull i responsabilitat per defensar aquests colors i també han demanat el suport dels aficionats per un any que es preveu dur i a la vegada apassionant. Un primer dia d’entrenaments que a la tarda ha estat de benvinguda als socis i abonats del club, que són un actiu bàsic per al creixement d’aquest projecte de futbol social sostenible únic en el futbol català i que ja es fa sentir arreu. Fes-te soci, feu-nos costat!

Leave a Reply