Debut amb bon peu (UEO 1-0 Al-Arabi)

La Unió Esportiva Olot va superar aquest dissabte el conjunt qatarià de l’Al-Arabi en el primer amistós de la pretemporada. En un partit disputat a porta tancada a Peralada, els de Raúl Garrido van oferir una bona imatge i es van imposar amb un gran gol d’Héctor Simón a la sortida d’un córner servit per Eloi Amagat. Paper destacat dels més joves i estrena de Joel Arimany com a davanter de la UEO en una tarda lluïda de Pol Ballesté, que va deixar un parell d’intervencions decisives. Jordi Masó, amb una rematada de cap al pal, va tenir l’opció d’ampliar la renda en els últims minuts. El proper test serà dimecres vinent a l’Estadi amb la visita de l’Al Sadd de Xavi Hernández. 

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ginard, Aspar, Jose, Carles Mas, Arumí, Xumetra, Pujadas, Àlex Garcia, Eloi, Héctor i Joel Arimany. També van jugar Pol Ballesté, Blázquez, Alan Baró, Pep, Joel Ferrés, Masó, Pedro, Aleix Abel i Albert Julià.

Gols: 1-0, Héctor (20′).

Àrbitres: Gerard Brull, Oriol Jarid i Marc Boada.

Incidències: partit de pretemporada disputat a porta tancada a les instal·lacions de l’Hotel Golf Peralada.

Leave a Reply