Natalio Lorenzo (CF Badalona), fitxatge contrastat a la davantera

La Unió Esportiva Olot incorpora el punta valencià de 34 anys procedent del CF Badalona i amb un ampli currículum al futbol professional. Amb experiència fins i tot a Primera Divisió, Natalio compta amb una dotzena de temporades a Segona Divisió A en clubs com Murcia, Llagostera o Numància, en els quals ha deixat mostres del seu olfacte, mobilitat i astúcia. El tercer fitxatge de l’estiu, que aquesta tarda ja s’ha entrenat amb els seus nous companys, serà presentat demà a la tarda a la sala de premsa de l’Estadi Municipal i firma per una temporada més una altra d’opcional. 

Natalio Lorenzo Poquet (Canals,18-09-1984) és d’aquells futbolistes que no necessiten carta de presentació. Sortit del filial del Valencia CF, Natalio es va estrenar a Segona B a les files de la Vilajoyosa la temporada 2004-05. A partir d’aquí, Cartagena i Castellón fins a arribar a Primera Divisió amb l’Almería (2007-08 i 2008-09) amb un pas pel Cádiz entremig. Després va tornar a la categoria de plata en clubs com Córdoba, Murcia, Tenerife o Numància, en el qual va viure la seva millor etapa marcant 13 gols en el curs 2012-13. Després de cinc anys a Sòria, el valencià va aterrar a comarques gironines per defensar els colors de la UE Llagostera (Segona A) i l’any següent va signar per l’UCAM Múrcia. Just després, experiència a la Xina i retorn a Espanya a les files del Recreativo de Huelva abans d’anotar sis gols la passada campanya al CF Badalona. La direcció esportiva considera que es tracta d’un davanter murri, ràpid i dinàmic que aportarà un perfil diferent a l’atac de la UEO. Un jugador de bona qualitat tècnica i gran definició que és capaç de treure petroli de qualsevol jugada dins l’àrea. Natalio serà presentat demà a les 17h a la sala de premsa de l’Estadi Municipal.

Benvingut, Natalio! I per molts gols de vermell!

 

Leave a Reply