Visita institucional de l’alcalde Pep Berga

Aquesta tarda s’ha dut a terme la tradicional visita de l’alcalde de la ciutat a l’entrenament de la Unió Esportiva Olot. Acompanyat del regidor d’esports Aniol Sellabona, el flamant nou batlle d’Olot Pep Berga ha donat un missatge d’ànims, orgull i il·lusió a la plantilla i al cos tècnic abans d’iniciar un nou curs a Segona B. L’acte també ha comptat amb els parlaments del president del club, Joan Agustí, de l’entrenador Raúl Garrido i de Jose Martínez, el primer capità de l’equip. 

Pep Berga, alcalde d’Olot:

“L’Olot és un actiu de ciutat, un gran nombre de persones del qual la ciutat se’n sent orgullosa. Hi ha més de 1.000 persones que cada diumenge venen a vibrar a l’Estadi Municipal, però n’hi ha més de 30.000 que encara que no vinguin es senten orgulloses del club pel que representa i la manera que ho fa. La UEO no només és un club de futbol, heu demostrat un gran compromís social i transmetent uns valors determinats. Aquest actiu te l’has de guanyar cada dia i continuar representant. Em tindreu a la grada animant-vos, desitjant que tingueu bons resultats i que al final de temporada vingueu a l’Ajuntament a celebrar una excel·lent temporada. Ajudarem en les reformes que puguin contribuir en el vostre èxit. Molta sort i U-u-Olot! 

Joan Agustí, president de la UEO:

“Demanem a la plantilla que competiu amb molta humilitat i reflectint els valors del club. Hem de mostrar respecte, posar-hi passió i il·lusió, jugar amb esperit d’equip i seguir el lideratge d’en Raúl. Som un club que fem futbol social sostenible i que tenim aficionats molt especials que no va habitualment al camp de futbol. Voleu que us creieu que aquesta serà la vostra temporada, des de la junta directiva també hem fet un pas endavant per a que la coses surtin bé, deixant clar que la puntualitat en la responsabilitat econòmica és rigorossíma”. 

Raúl Garrido, tècnic de la UEO:

“Fem tot el que podem per representar dignament la ciutat i crec que ho fem molt bé. Som un club diferent i en el món del futbol se’ns valora pel nostre comportament i valors. Tenim un compromís amb la ciutat, volem deixar-la en bon lloc i en som conscients. Agraïm la visita de l’alcade i esperem que ens ajudi a donar el pas endavant per créixer. Esperem fer-vos gaudir amb el nostre futbol i amb tot el que reflectim sobre el terreny de joc”

Jose Martínez, capità de la UEO:

“Donem les gràcies a l’alcalde pel suport i per la visita i en nom de la plantilla ho donarem tot per a que el nom del club i de la ciutat estigui en la millor posició. Esperem que tots plegats puguem gaudir dels partits i del bon joc de l’equip”. 

 

Leave a Reply