Natalio: “Vinc a donar-ho tot i a fer coses boniques”

Natalio Lorenzo ha estat presentat aquesta tarda com a nou davanter de la Unió Esportiva Olot. El valencià arribat molt motivat a La Garrotxa i atret per la proposta futbolística de Raúl Garrido, clau en convèncer-lo per entrar al projecte. El de Canals, que ja podria tenir uns minuts demà contra l’Al Sadd, valora la qualitat humana del vestidor i mostra ambició per assolir nous reptes. El director esportiu Sergi Raset ha destacat el currículum de Natalio i espera que ofereixi el seu millor nivell, reivindicant-se amb gols i continuïtat. 

Natalio Lorenzo, nou davanter de la UEO:

“Em va convèncer la proposta de l’Olot pel tema esportiu, sé que aquí hi ha un bloc de futbolistes molt bo, l’any passat els vaig patir i juguen molt bé a futbol. És un any més per a divertir-me, no vinc aquí a passejar-me ni a veure La Garrotxa. Vinc aquí a donar-ho tot perquè estic molt motivat i vull fer coses boniques en aquest club. Vull aportar el meu granet de sorra i estar a disposició del míster per quan vulgui. Sóc un futbolista d’àrea, busco els moviments a l’esquena de la defensa i espero tenir encert de cara a gol”. 

“Aquest any espero fer una bona pretemporada, posar-me bé físicament i que em respectin les lesions. Sóc un futbolista que em cuido molt i visc 24 hores pel futbol, tinc molta motivació per aquest nou projecte. Vaig coincidir amb Masó al Llagostera i he jugat contra altres companys a Segona A. Em va cridar l’atenció la proposta per la insistència de l’entrenador, tinc bones referències d’en Raúl. Crec que puc encaixar molt bé en aquest club, el vestidor m’ha acollit molt bé i hi ha un grup humà boníssim”. 

Sergi Raset, director esportiu de la UEO:

“És un jugador que podríem estar molta estona repassant el seu historial, ha passat per equips molt importants. Ningú discuteix la seva qualitat però encara té la motivació per seguir demostrant el seu nivell. Encara està per competir a un bon nivell i ens pot ajudar moltíssim, tinc molt bones referències com a company i professional. Ve amb ganes de reivindicar-se, voler fer gols i ens donarà mobilitat al davant. És llest, murri i sempre està on ha d’estar, el seu olfacte ens pot donar moltes alegries”. 

 

Leave a Reply