La prèvia de l’Al Sadd, amb Gabi Fernández!

Aquest migdia hem tingut el privilegi de visitar la concentració de l’Al Sadd a l’Hotel Vall d’en Bas i compartir uns minuts amb Gabi Fernández, ex-jugador de l’Atlético de Madrid i un dels migcampistes més destacats del futbol espanyol dels últims anys. Ha estat en una trobada de capitans amb el gironí Jose Martínez, amb el qual han estat parlant uns minuts de forma distesa i després han posat amb les samarretes dels dos equips, l’Al Sadd SC de Xavi Hernández i l’Olot de Raúl Garrido. La millor manera de promocionar l’amistós d’aquest dimecres a les 19:30h a l’Estadi Municipal, on es viurà el segon partit de Xavi com a tècnic. Us hi esperem a tots!

Gabi Fernández, migcampista de l’Al Sadd:

“Molt contents d’estar aquí a La Garrotxa i de la rebuda que hem tingut, estem encantats. Necessitem aquest entorn de tranquil·litat i de pau, ens estan tractant molt bé”.

“Xavi com a tècnic? És un reflex del que s’ha vist en la seva etapa com a jugador. Idees molt clares i sabent sempre el que fa i com ho fa. Estem molt il·lusionats en intentar guanyar la Champions asiàtica”

“Portem una setmana de pretemporada i anem acumulant càrrega física. Demà és un partit important per a nosaltres, en dues setmanes hem d’estar preparats per competir i ens ho prendrem el més seriosament possible. Segur que es veurà un gran espectacle”

Leave a Reply