Pas endavant audiovisual a la campanya de socis

Amb la col·laboració de la productora audiovisual Zeba Productions, la Unió Esportiva Olot vol donar una embranzida a la campanya de socis durant aquest mes d’agost. És per això que s’han elaborat petits vídeos amb persones del club i de l’entorn que destaquen els punts forts i la filosofia del projecte de futbol social sostenible. La voluntat és anar compartint a les xarxes socials els missatges d’Héctor Simón, Pep Solés, Pere Ribes, Anna Quintana, Edu Solés i Laia Puig per tal de mostrar els valors i compromisos del club i intentar augmentar la massa social. 

HÉCTOR SIMÓN, capità del primer equip

PEP SOLÉS, president de l’Associació d’Ex-jugadors de l’Olot

PERE RIBES, soci i locutor de Ràdio Olot Esports

ANNA QUINTANA, membre de la Grada UE Olot i esportista d’elit

EDU SOLÉS, membre del Club Atletisme Garrotxa

LAIA PUIG, jugador de la UEO Femení

Leave a Reply