Rescissió de contracte de Xavi Ginard

Xavi Ginard i la Unió Esportiva Olot arriben a un acord per la rescissió del seu contracte. El mallorquí deixa el club després de tres temporades i un centenar de partits en els quals s’ha convertit en un referent sota els pals i ha esdevingut un dels jugadors més estimats per l’afició, arrelant-se a la ciutat i implicant-se plenament en el projecte. 

El d’Artà va arribar a La Garrotxa amb el curs 2016-17 ja iniciat a Tercera Divisió. Sota les ordres de Ramon Maria Calderé, Ginard ràpidament es va fer amb la titularitat i va ser una de les peces claus per l’ascens a Segona B. El balear va anar guanyant ascendència al vestidor i es va mantenir fix a l’onze en el retorn a la categoria de bronze. Integrat a la ciutat, proper i familiar, Ginard va ser un dels porters menys golejats del grup tercer durant la temporada passada. En total, són 102 partits amb la samarreta de la UEO, oferint grans aturades i transmetent passió, caràcter i personalitat. Només tenim paraules d’agraïment per la seva professionalitat, implicació i qualitat humana durant aquesta intensa etapa. Un porter que ha deixat empremta més enllà del terreny de joc, un futbolista que ha mostrat amor i honor als nostres colors. Gràcies per tot i molta sort en els nous reptes, Xavi! Tres anys meravellosos, ha estat un autèntic plaer!

Foto: Andrea Bolcato

 

 

Leave a Reply