UEO-Huesca, junts per Càritas Garrotxa

Aquest migdia s’ha presentat el partit a favor de Càritas Garrotxa que es disputarà aquest dijous a les 19:30h entre la Unió Esportiva Olot i la SD Huesca, conjunt de Segona Divisió A. Vuitè any de conveni amb una entitat benèfica de referència a la comarca a la qual el directiu Jordi Reyes ha agraït la seva predisposició i la seva tasca solidària. Carles Oller, president de Càritas Garrotxa, ha subratllat la vessant social de la UEO, poc visible però molt real, i també els objectius compartits que fomenten les dues institucions. 

Jordi Reyes, directiu de comunicació de la UEO:

“Estem encantats amb Càritas Garrotxa, és una de les coses del que més orgullosos ens sentim. Esperem que continuem creixent en recaptació i ajudar-los amb la labor social que fan, que és increïble”.

“Vindrà un rival de nivell com el Huesca, creiem que és prou atractiu i esperem que tinguem una bona assistència a l’Estadi. És un ex-Primera Divisió amb molts jugadors de la temporada passada i pensem que es veurà un gran espectacle”.

“Continuem amb la filosofia del club de no oblidar la part social. El pas endavant no és només esportiu sinó que és també social. Ens agradaria incrementar la recaptació de l’estiu passat, seria un èxit arribar als 4.000€”.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa:

“Càritas sobreviu i fa la seva acció gràcies a les donacions. Som una corretja de transmissió de la solidaritat de la gent cap a les persones més necessitades de la nostra comarca i entorn”.

“Tenim la satisfacció de dir que amb la Unió Esportiva Olot compartim bona part dels objectius i finalitats per les quals les dues institucions avancen, treballen i fan passos endavant com diu l’eslògan del club”. 

“Anant més enllà de l’esport, la UE Olot està sent un autèntic model inculcant altres valors i implicant-se en accions socials que no sempre tenen visibilitat ni rendiment econòmic però sí tenen rendibilitat social molt real”.

“Pocs clubs tenen una preocupació social de país, de ciutat i de comarca com la UE Olot i això és un actiu que nosaltres agraïm i que ens sentim co-partícips d’aquesta sensibilitat que manté i desenvolupa”.

“Aquest partit de Càritas és una mostra d’implicació real, una acció visible i que té conseqüències directes. Tots els diners que recollirem serviran per combatre la pobresa i aniran a una destinació útil per afavorir les persones de la nostra comarca”.

ENTRADES I PREUS: Les entrades anticipades ja es poden adquirir al Punt d’Atenció al Soci (carrer Sant Rafel d’Olot) o a taquilles el dia de partit. Els preus són de 5€ per socis, gratuït per socis júnior, 12€ general, 9€ jubilats, 3€ infantil (10-13 anys) i 7€ júnior (14-17 anys).

Leave a Reply