Marc Vito (Girona FC), competència sota pals

Després de la sortida de Xavi Ginard, la Unió Esportiva Olot es reforça amb el terrassenc, ex del Peralada i Córdoba. Als seus 23 anys, Marc Vito és un porter d’alçada que ja coneix la categoria i que serà una alternativa de garanties a Pol Ballesté per deixar els pals ben coberts. Vito, que firma per un any més un altre d’opcional, serà presentat avui a les 12h a l’Estadi Municipal i ja podria debutar en els propers amistosos. 

Marc Vito Bresmes (Terrassa, 10-03-1996) es va formar al FC Barcelona, CF Damm i CF Badalona, amb el qual va debutar a Segona B als 19 anys (2015-16). El curs següent va firmar pel Córdoba, jugant amb el filial i formant part de la plantilla del primer equip a Segona A. La temporada 2017-18 la va començar a l’Extremadura (Segona A) i la va acabar al Peralada, on va disputar un total de 15 partits. En la mateixa quantitat d’enfrontaments va participar el curs passat a les files del filial del Girona FC, que no va poder evitar el descens a Tercera Divisió. Actualment estava a la disciplina del Girona B (1a Catalana) esperant alguna proposta de categoria superior. El terrassenc arriba per substituir Xavi Ginard, que ha rescindit contracte, i donarà competència sota pals a Pol Ballesté, que ha tingut actuacions destacades en aquesta pretemporada. Vito és un porter d’alçada (1’87m) i que, tot i la seva joventut, sap el que pa que s’hi dóna a Segona B i aportarà seguretat i fiabilitat a la porteria olotina.

La presentació de Marc Vito es farà aquest migdia (12h) a la sala de premsa de l’Estadi Municipal. Per tant, és possible que ja pugui tenir minuts en l’amistós d’avui a Palamós o demà contra la SD Huesca. Benvingut a la família, Marc! Per molts èxits i parades a la UEO!

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply