Marc Vito: “Vinc a donar el màxim de mi per fer coses grans”

Aquest migdia s’ha fet la presentació de Marc Vito com a nou porter de la Unió Esportiva Olot. El terrassenc ha deixat clar que no ve a substituir a ningú i que vol donar el màxim de sí mateix per competir amb Pol Ballesté, a qui ja coneix de la seva etapa al FC Barcelona. El director esportiu Sergi Raset ha destacat el marge de creixement i l’ambició de Vito i també ha assenyalat la joventut i el potencial que tindrà la porteria olotina. 

Marc Vito, nou porter de la UEO:

“Ha anat tot molt ràpid, vaig veure molta predisposició per part de l’Olot i el fitxatge va arribar a bon port”

“Sóc conscient que Ginard aquí ha estat una persona molt important i que ha deixat una gran empremta. Vinc a ser jo mateix, no vinc a suplir ningú i vinc a competir amb en Pol. Si tot va bé podrem fer coses grans”

“Tinc la sort de conèixer a Pol Ballesté, vam compartir etapa en les categories inferiors del Barça. Els dos junts podem fer una bona porteria a l’Olot”

“Estava informat del projecte esportiu de l’Olot, sé que és un club molt humil i ambiciós, això és el que m’ha portat fins aquí. Vull donar el màxim de mi i seguir creixent com a persona i com a professional”

Sergi Raset, director esportiu de la UEO:

“Incorporem un molt bon porter en una edat molt bona, és molt jove i té marge de creixement”

“L’he anat seguint, l’he vist moltes vegades al Peralada, va molt bé per dalt, té bona presència física i crec que ens ens deixa la porteria molt ben coberta. Tenim dos porters joves però amb unes condicions molt bones, acumulen partits a la categoria i volen seguir creixent”. 

“Estic segur que posarà les coses díficils a en Pol Ballesté i el míster haurà de decidir el porter que juga en cada moment en funció del rival o del camp. Aquesta competència de dos porters de molt nivell és bona per a l’equip”

Leave a Reply