Derrota a la Costa Brava (Palamós CF 2-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot, farcida de juvenils, va caure al camp del Palamós en un partit entretingut i amb arribades als dos costats. Adri Salas, amb un gol en cada part, va ser el gran protagonista de l’enfrontament. Xumetra, des del punt de penal, va igualar el matx però els olotins no van poder culminar la reacció. Demà, nova cita en el partit de Càritas Garrotxa contra el Huesca de Segona A. 

Primera meitat entretinguda en la qual Garrido va apostar per donar minuts als més joves, que no van desentonar i van oferir una bona imatge. Tot i això, va ser el degà qui es va avançar en una transició ràpida. Adri Salas va creuar molt bé la pilota davant la sortida de Sacrest (19′). Poc a poc, la UEO va anar fent-se amb el domini i va aconseguir la diana de l’empat després d’un penal provocat per Joel Arimany. El de Quart va lluitar, va pressionar i es va endur una pilota dins l’àrea, provocant que el defensa el fes caure. Xumetra va agafar la responsabilitat i no va fallar (27′). L’Olot va seguir produint noves arribades; ocasió per Albert Julià, un dels més incisius, i cacau de Masó que rebutjava Tuscà amb certs problemes.

A la represa es va tornar a avançar el conjunt palamosí en un servei de cantonada. Adri Salas, autor també del primer gol, va caçar una pilota a la frontal i la va col·locar amb potència ben ajustada al pal dret (58′). Amb l’empenta dels joves i l’experiència dels veterans, l’Olot va avançar línies i va disposar d’algunes oportunitats bones com un xut de falta de Blázquez i un intent de rematada de Joel Arimany. Xumetra, molt actiu per banda dreta, va posar un parell de centrades de qualitat que no van trobar destinatari. Garrido va dosificar els jugadors pensant també en el duel d’aquest djous contra la SD Huesca, un partit que serà a benefici de Càritas Garrotxa. Us esperem a l’Estadi per col·laborar amb la causa!

FITXA TÈCNICA

Palamós CF: Tusca, David Cano (c), Ayoub, Pep Vergara, Espuña, Guillem Cornellà, Adri Salas,Toni Rosell, Joel Salas,Tamba Kanteh i Sergio González. També van jugar Biel Pla, Nahum, Alexis i Sabater,

UE OLOT: Sacrest, Joel Arimany, Arumí, Alan Baró, Jose, Masó, Pujadas, Xumetra, Albert Julià, Aleix Abel i Alex Garcia. També han jugat Carles Mas, Blázquez, Joel Ferrés, Héctor i Natalio

Gols: 1-0, Adri Salas (19′), 1-1, Xumetra de penal (27′), 2-1, Adri Salas (58′).

Àrbitre: Marc Boada. TG per Sergio González (Palamós) i per Jordi Masó (UEO).

Incidències: partit amistós disputat a l’Estadi Municipal Palamós-Costa Brava amb la presència d’uns 500 espectadors.

Leave a Reply