Ford Garatge Central i Sant Aniol, fidels al vermell

La Unió Esportiva Olot i el concessionari Ford Garatge Central seguiran vinculats una temporada més. Enric Vila, directiu de promoció estratègica del club, va signar l’acord de renovació amb Víctor Fransoy, responsable de Garatge Central Olot. D’aquesta manera, el logotip de la la marca de cotxes continuarà brillant a la part posterior del pantaló del primer equip. Gràcies per la confiança i per ser un dels motors del patrocini!

D’altra banda, aquesta setmana la UEO també ha tancat un acord amb Sant Aniol per allargar el patrocini un curs més. D’aquesta manera, l’empresa garrotxina d’aigua mineral i natural referma la seva implicació amb el projecte i lluirà la seva firma a la màniga de la samarreta oficial. El directiu Enric Vila va segellar la continuïtat amb Ferran Ribalta, director general de Sant Aniol. Molt agraïts per la constància i el compromís mostrat!

Leave a Reply