Pluja de gols a Sant Jaume (CF Sant Jaume 3-4 UEO)

La Unió Esportiva Olot va superar ahir l’últim test de pretemporada davant d’un filial molt combatiu. Sergio Álamo, jugador gironí a prova, va obrir la llauna amb un llançament de falta i Xumetra va ampliar la renda. Una represa amb alternatives en el marcador en la qual també van marcar Àlex Garcia i Eloi Amagat, mentre que un doblet d’Enric Genís per part del CF Sant Jaume va posar-hi emoció. A destacar, el retorn de Pedro i Lluís Aspar després de les lesions que han arrossegat durant les últimes setmanes. Tanquem la preparació amb un balanç de 3 victòries, 3 empats i 2 derrotes, preparats per arrencar la lliga de la millor manera contra el CD Ebro. Som-hi!

FITXA TÈCNICA

CF Sant Jaume: Moreno, Barnadas, Nuno, Masó, Lluc Mora, Fortet, Puignau, Genís, Ibra, Allal i Lluc Coll. També van jugar Rigau, Ruvirola, Sacrest, Cervera i Vladimir Puig.

UE OLOT: Marc Vito, Aspar, Jose, Vivi, Joel Ferrés, Pedro, Pujadas, Sergi Àlamo (a prova), Kilian, Héctor (c) i Joel Arimany. També van jugar Alan, Aleix Abel, Eloi, Alex Garcia, Natalio i Xumetra.

Gols: 0-1, Álamo (3′), 0-2, Xumi (51′), 1-2, Lluc Mora (56′), 2-2, Genís (69′), 2-3, Álex Garcia (75′), 2-4, Eloi (78′), 3-4, Genís (79′).

Àrbitre: Bilial Adairak Adairak. Va amonestar Barnadas (CF Sant Jaume).

Incidències: partit amistós amb la presència d’uns 150 espectadors al camp municipal de Sant Jaume de Llierca.

 

Leave a Reply