Els penals tornen a decidir (CE Banyoles 1-1 UEO)

La Unió Esportiva Olot acaba finalment en quarta posició del Torneig de l’Estany després de cedir des dels onze metres davant del CE Banyoles. Natalio, amb un bon cop de cap, havia obert la llauna a la primera meitat però un ex del Sant Jaume, Moha, va signar l’empat amb un xut des de la frontal. Als penals, Joel Arimany va topar amb el pal i els amfitrions es van emportar la consolació. Aquest dissabte, últim amistós al camp del filial.

Els de Raúl Garrido van ser dominadors en els primers minuts i Xumetra, amb una vaselina enverinada, va posar a prova a Bru Ortega. Els locals, empesos pel seu públic, es van créixer mica en mica i van generar un parell d’arribades a l’àrea de Ballesté. Destacable una rematada d’Andreu Moreno i una altra de Henry, que va enviar per sobre el travesser. Era un duel d’anada i vinguda amb més protagonisme dels atacs que no pas de les defenses. Aquí va emergir el juvenil Alex Garcia, que amb la seva velocitat va fer anar de corcoll a mig Banyoles. El menut olotí va assistir Pujadas, que va finalitzar massa ajustat, i després a Natalio, sol dins l’àrea, que no va connectar bé la pilota. Precisament el valencià es va estrenar com a golejador amb la samarreta vermella després d’una centrada al segon pal de Xumetra. Natalio va enviar la bola ben col·locada amb la testa per inaugurar el marcador (37′). Abans del descans, el peu de Ballesté va evitar el que podia haver estat l’empat de Henry.

A la represa, Kilian Grant va agafar galons amb les seves conduccions per la banda. Mentrestant, Ballesté seguia salvant els mobles en una acció de Turon. Però el que continuava capitalitzant el joc ofensiu era Alex Garcia, que se’n va anar per cames del defensa i va encarar el porter Bru, desfent el perill entre rebots. Semblava que els olotins tenien controlada la situació i que imposarien la seva superior categoria però aleshores va aparèixer Moha, fitxat aquesta setmana de la UEO, que va firmar l’empat amb un cacau molt potent des de la frontal (84′). Els amfitrions van insistir per intentar culminar la remuntada però no hi va haver temps per res més. Una altra tanda de penals en la qual Xumetra va xutar al travesser i després van transformar Héctor, Carles Mas i Vivi. En el llançament decisiu, Joel Arimany la va clavar a la fusta i es va acabar la participació al Torneig de l’Estany. Mala fortuna i finalment quarta posició en aquesta 50a edició d’una cita història de la demarcació. Tot un plaer ser un dels participants clàssics d’un torneig de prestigi i volada que enguany va conquerir el Barça B. Acabem una pretemporada accidentada amb moltes lesions i sobretot amb ganes de començar a competir per demostrar del que som capaços. Abans, aquest dissabte a les 19h, jugarem al camp del CF Sant Jaume en l’últim test de l’estiu. Som-hi!

FITXA TÈCNICA

CE Banyoles: Bru Ortega, Quimo, Jordi Sala, Ferru, Andreu Moreno, Henry, Moha, Albert Genís, Gerard Mercader, Toni (c) i Josep Maria Majó. També van jugar Pol, Bech, Turon, Titi, Bassols, Èric Gispert i Acosta. 

UE OLOT: Ballesté, Masó, Alan, Carles Mas, Xumetra, Héctor (c), Pujadas, Kilian, Àlex Garcia, Eloi Amagat i Natalio. També van jugar Jose, Joel Arimany, Joel Ferrés, Aleix Abel i Vivi. 

Gols: 0-1, Natalio (37′), 1-1, Moha (84′).

Àrbitre: Pol Arenas Mora. Va amonestar Jose Martínez (UEO)

Incidències: partit correponent al tercer i quart lloc del Torneig de l’Estany amb la presència d’uns 500 espectadors al Miquel Coromina i Moretó. 

Leave a Reply