Peque: “Espero ajudar amb gols i assistències, podem arribar molt lluny”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia l’última incorporació ofensiva. És Carlos Javier Polo, més conegut com a Peque, que arriba cedit pel FC Barcelona B i espera aprofitar aquesta magnífica oportunitat que se li presenta. Es defineix com un davanter treballador que té ganes d’aportar les seves qualitats a l’equip per madurar com a futbolista. El director esportiu Sergi Raset ha remarcat que es pot adaptar a qualsevol de les posicions d’atac i que és un jugador amb olfacte i mobilitat per ser una alternativa més que vàlida per a Raúl Garrido. 

Avui ha estat l’home del dia a l’Estadi Municipal. Després de fer l’entrenament amb els seus nous companys, Peque ha parlat en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació. Per començar, ha deixat clar els seus objectius: “Espero ajudar molt a l’equip amb gols i assistències per fer una bona temporada. En tinc moltes ganes, els jugadors són molt bons companys i crec que m’ajudaran molt. Estic molt content al vestidor”. El badaloní, que surt del juvenil del FC Barcelona, assegura que està ben receptiu per aprendre i créixer lluny de La Masia: “No tinc l’experiència que tenen alguns però puc anar millorant, sóc un noi disciplinat i treballador amb ganes de fer molts gols. M’anirà molt bé el sistema de joc que es practica aquí”. A nivell de projecte, Carlos Polo considera que la UEO pot ser un bon trampolí: “L’Olot és un gran club, té bons jugadors i bon camp, és un equip que pot arribar molt lluny i intentar estar al més amunt possible”.

Per a la seva part, Sergi Raset ha valorat les capacitats ofensives del punta cedit pel club blaugrana: “És un jugador jove que comença la primera etapa després del futbol base. Un jugador ofensiu amb mobilitat, que defineix bé, que sol fer gols i es pot adaptar a qualsevol de les dues bandes”. El director esportiu assenyala que és una aposta decidida i desitja que sigui productiva per a les dues parts: “Esperem que vingui amb moltes ganes i il·lusió d’aprendre, tenim jugadors amb molta experiència que el poden ajudar en el seu creixement. Estic segur que sumarà gols i minuts i serà un recurs més a nivell ofensiu”.

El vicepresident esportiu Dionís Cros també ha donat un missatge de benvinguda a Peque: “És una gran oportunitat per ell per tal de fer un pas endavant en la seva carrera. Li desitgem sort i èxits, som un club obert i de gent trempada, aquí estarà molt bé”. Arriba en format de cessió fins a final de temporada i lluirà el número 16 (Salinas s’ha quedat amb el 19). Els dos ja estan disponibles per al partit d’aquest dissabte (20h) a Cornellà.

 

Leave a Reply