Arnau Comas, central cassanenc cedit pel Barça

El jove de Cassà de la Selva, que ha passat per totes les categories del club blaugrana, arriba cedit a la Unió Esportiva Olot fins a final de temporada. Central de 19 anys elegant, físic important i bona sortida de pilota que necessita foguejar-se a la divisió de bronze. Comas serà presentat la setmana vinent a l’Estadi Municipal.

Arnau Comas Freixas (Cassà de la Selva, 11-04-2000) segueix les passes de Peque i es converteix en nou jugador de la UEO en forma de cessió. Després de jugar un any al Girona FC, Comas va arribar al FC Barcelona sent aleví de primer any i des d’aleshores ha passat per totes les categories del futbol formatiu, una dada rellevant i que deixa entreveure les seves qualitats. Com a efemèride destacada, el cassanenc va guanyar la lliga i la Youth League fa dues temporades amb el Juvenil A a les ordres de Garcia Pimienta. Les seves principals virtuts són el bon tracte de pilota, alçada, rapidesa i lideratge des de l’eix central. Un reforç de proximitat amb un potencial enorme que esperem que pugui seguir cremant etapes i acabar de polir-se com a futbolista a La Garrotxa.

Benvingut a la família, Arnau! Sort i èxits a la casa!

Foto: FC Barcelona

Leave a Reply