Punt de maduresa (UE Cornellà 1-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot mostra seriositat i competitivitat a Cornellà i s’emporta un punt d’un dels escenaris més difícils del grup. Héctor Simón, des del punt de penal, va avançar els de Raúl Garrido en una primera meitat de clara domini olotí. Just abans del descans, però, Baro va empatar pels locals amb una rematada dins a l’àrea. A la segona meitat, el duel va ser més d’anada i tornada amb els dos equips gaudint de les seves arribades. Al final, un empat de mèrit davant d’un rival combatiu i que donarà molta guerra. Quatre punts de sis i una arrencada més que productiva dels garrotxins, que dissabte vinent rebran el Lleida Esportiu a l’Estadi Municipal en el partit de Festes del Tura. Seguim!

FITXA TÈCNICA

UE Cornellà: Ramón, Prats, Mario, Baro, Riego, Fer Pina, Fall (Becerra, 83’), Abde, Eloy (Guzmán, 61’), Pablo Fernández (Leo Ramírez, 72’) i Esteve.

UE OLOT: Ballesté, Masó, Alan Baró, Carles Mas, Blázquez, Héctor Simon (Salinas, 85’), Vivancos, Pedro, Chavarría, Xumetra (Kilian, 63’) i Natalio (Arimany, 80’).

Gols: 0-1, Héctor, de penal (20’), 1-1, Baro (45’).

Àrbitre: Busquets Ferrer. Ha amonestat a Fall, Abde i Baro (Cornelà) i Pep Chavarría, Vivi, Blázquez, Ballesté i Kilian (UEO).

Foto: MSR Fotografia

 

Leave a Reply