Arnau Comas: “Creuen molt en la gent d’aquí i això és un punt a favor”

Hem arrencat el mes de setembre amb la presentació d’Arnau Comas, jove central de Cassà de la Selva que ve en qualitat de cedit pel FC Barcelona. Comas ha valorat positivament el projecte de proximitat de la Unió Esportiva Olot i espera aportar treball i lideratge a la defensa, on es pot adaptar en la majoria de posicions. El director esportiu Sergi Raset ha subratllat que es tracta d’un perfil de futbolista molt concret i que la UEO pot ser una rampa de creixement i aprenenatge abans de tornar al club blaugrana. 

Arnau Comas 

“Vinc aquí amb moltes ganes, puc aportar molt de treball. Tenia altres ofertes però aquesta era la millor, vull aportar el meu gra de sorra i aquí puc créixer molt per ajudar a l’equip”.

“La Segona B és una categoria molt dura i difícil, hi ha jugadors molt veterans. Hi ha camps de tot però aquí podrem jugar i fer un bon futbol, que és el que té l’Olot. També aprens altres coses jugant en camps més reduïts”.

“Allà al Barça juguem amb dos centrals però amb tres també m’he sentit molt còmode en qualsevol de les tres posicions. Em puc adaptar fàcil on em digui l’entrenador, mentre pugui anar jugant jo encantat”.

“En els últims he guanyat físicament, sóc bastant ràpid i destaco en el joc aeri i també en el lideratge a la part defensiva”.

“Portava molts anys a Barcelona, aquest any em pot servir per desconnectar i buscar nous reptes. He vist que aquí tenen molta gent de la casa i això va ser un punt de favor per venir. Creuen molt en la gent d’aquí i des d’un bon principi vaig sentir que em volíen”.

Sergi Raset

“Incorporem un jugador jove i un perfil de central molt concret. Un defensa d’alçada amb bona sortida de pilota i bon joc aeri. Hi ha moltes expectatives posades en el seu futur”

“Té molt marge de creixement i el que li volem és donar l’oportunitat que demostri totes aquestes condicions. Aquí el podem ajudar perquè tenim jugadors amb molta experiència. De tot aquest aprenenatge ha de sortir d’aquí amb una bona sèrie de partits i havent crescut i millorat com un futbolista més fet”

 

 

Leave a Reply