José Antonio Soler (Cultural), última novetat al carril

Darrer moviment de la Unió Esportiva Olot abans de tancar el mercat d’estiu. Incorporem en forma de cessió José Antonio Soler, carriler valencià de 24 anys i llarg recorregut amb més d’una vuitantena de partits a la categoria. L’ex de l’Ontinyent i actualment a la Cultural Leonesa ja ha passat les proves mèdiques i demà s’entrenarà amb els seus companys a Royalverd. Serà presentat aquest dimarts a les 12:30h a l’Estadi Municipal. 

José Antonio Soler Durá (07-05-1995, Atzeneta d’Albaida) es va formar a les categories inferiors del Valencia CF però es va estrenar a Segona B a les files del CD Alcoyano (2013-14). Una temporada i mitja a El Collao abans de sortir cedit mig any a l’Eldense, on va disputar-hi 8 partits. Les dues temporades següents (2017-2019) va defensar els colors de l’Ontinyent CF, club en el qual va gaudir de més minuts i regularitat a la categoria. En total, J.A. Soler va participar en 60 partits (34+26) amb 4 gols i diverses assistències al conjunt ontinyentí, que va acomiadar-se de la competició per problemes econòmics. Aquest estiu va firmar per la Cultural Leonesa, club del qual prové en qualitat de cedit. Es tracta d’un futbolista que acostuma a jugar al carril dret però que és polivalent i es pot adaptar a la banda esquerra. Verticalitat, intensitat, recorregut i bona arribada són algunes de les seves qualitats, que ja hem patit alguns cops com a rival.

Benvingut a la UEO, Soler! Sort i èxits!

Foto: Cultural Leonesa

Leave a Reply