J.A. Soler: “Vinc amb més ganes que mai”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia l’últim reforç de la plantilla. El valencià José Antonio Soler ha desbordat il·lusió i ambició en les seves primeres paraules de vermell, afegint la bona sintonia que s’ha trobat al vestidor i la necessitat de fer un bon any per reivindicar-se. Sergi Raset, director esportiu del club, ha subratllat la intensitat i el recorregut que pot oferir el futbolista cedit per la Cultural Leonesa, que amplia el ventall de perfils per ocupar els carrils.

José Antonio Soler

“Dono les gràcies al club per l’interès mostrat, no vaig tenir cap dubte i vaig venir de cap. Vaig notar molta seguretat per a que formés part d’aquest club, només tinc paraules d’agraïment i vull donar el màxim de mi”.

“Vull aportar el meu gra de sorra i ajudar a l’equip amb les meves qualitats. Vinc amb més ganes que mai, tinc 24 anys i em queda molt per davant. Necessito estar a un lloc on em valorin i intentar donar-ho tot per estar el més amunt possible”.

“Jugar amb carrils és perfecte per mi, m’agrada tenir tota la banda per recórrer. L’any passat vaig tenir la sort de fer algun gol, m’adapto a qualsevol posició de banda. Arribo al cent per cent, ha estat una pretemporada dura però arribo ben preparat per tenir minuts”.

“Veig un vestidor de deu de persones humanes, m’han acollit molt bé, veig la gent molt unida i involucrada en el projecte. Podem fer coses boniques perquè hi ha molts jugadors amb fam per anar amunt”. 

Sergi Raset

“Incorporem un perfil de jugador que buscàvem i que era la primera opció un cop acabada la temporada. Finalment, va haver-hi la possibilitat d’una cessió i vam decidir aprofitar-ho. Creiem que la qualitat del jugador s’ho valia”.

“És un futbolista ràpid, intens, agressiu i de recorregut, encaixa perfectament en el nostre perfil de lateral. Té caràcter, molta fam i moltes ganes, ve aquí a reivindicar-se perquè tenia il·lusió de fer un bon any a la Cultural”.

“Es mou molt bé en banda dreta i de forma puntual també pot jugar a l’esquerra. Augmenta la competència en aquestes posicions i dotem de diferents versions i possibilitats per a que el cos tècnic pugui decidir”. 

 

 

Leave a Reply