Més set, de nou

En plenes Festes del Tura a la nostra ciutat, la Unió Esportiva Olot rep demà (18h) el Lleida Esportiu, un dels catalans més potents del grup. Els olotins, amb el dubte de Blázquez i amb els nous reforços ja a punt, intentaran allargar la imbatibilitat de les dues primeres jornades i repetir el bon futbol que practiquen a l’Estadi. Des de la Terra Ferma arriba el renovat conjunt de Molo, que vol refer-se després de l’ensopegada contra La Nucía. 

L’inici de temporada de la UEO ens està deixant detalls esperançadors i significatius, per bé que a aquestes alçades és agosarat treure conclusions. El que ja és tangible són els quatre punts que ha sumat l’equip, una victòria merescuda contra el CD Ebro i un empat meritori al camp sempre difícil del Cornellà. Mirant més els intangibles, aquells que també sumen però no es veuen tant, ens quedem amb la competitivitat i la solidesa que està oferint el bloc de Raúl Garrido, una esplèndida notícia tenint en compte el grapat de moviments que ha sofert la plantilla ben bé fins a última hora. I és que la darrera setmana ha estat frenètica amb les entrades de Salinas, que ja va debutar a Cornellà, Peque, Arnau Comas i José Antonio Soler. Uns reforços que dotaran de més versatilitat i recursos a la plantilla i que ja podrien començar a tenir minuts en el duel de demà a l’Estadi. Albert Blázquez, amb unes molèsties musculars a l’espatlla, és l’únic dubte per encarar un matx tan difícil com il·lusionador, ja que la fita del set de nou és d’aquelles que fa patxoca.

Ens visita el Lleida Esportiu un dels clubs més representatius del futbol català, Aquest nou curs, sota les ordres de l’emblemàtic ex-jugador Molo, els de la Terra Ferma tornen a estar en totes les travesses per competir entre els millors. A la plantilla, un bon gruix de novetats després de les sortides de puntals com Pedro Martín, Juanto Ortuño, Musa Bandeh o Alex Albístegui. En el capítol d’entrades destaquen futbolistes com Eder Díez ((Badajoz), Abel Molinero (Talavera), Liberto Beltrán (Cultural) o Raúl González (Ebro), a més de l’arribada d’última hora de l’experimentat “Luso” Delgado (Rayo Majadahonda). De moment, en els dos partits disputats han obtingut una victòria (1-2 al camp del Mestalla) i han patit una derrota (0-2 contra La Nucía al Camp d’Esports). Després de tants canvis a la plantilla i a la banqueta, el Lleida Esportiu busca conjuntar les peces amb rapidesa per trobar la regularitat que li permeti instal·lar-se en la zona noble de la classificació.

El partit, corresponent a la tercera jornada del campionat, es jugarà aquest dissabte a les 18h a l’Estadi Municipal i el podreu seguir per Footters i Ràdio Olot. Una tarda emmarca en les Festes del Tura, fet que li dóna un toc especial i distintiu. Esperem que l’ambient sigui el de les grans ocasions i ens puguem quedar amb els tres punts. Tots al camp! Traiem l’orgull olotí!

BAIXES: Barnils (lesió)

La prèvia de Raúl Garrido

“No hi ha millor manera que reivindicar les festes i la nostra ciutat que estar a prop del seu equip, tenim la possibilitat de sumar 7 punts de 9 possibles. La festa ha d’estar unida al club, els necessitem i ens han de donar suport amb molta força. Som ambiciosos, volem donar un pas endavant i, l’equip està oferint una bona resposta. Ens fa molta il·lusió i tenim ganes de fer-ho”

El Lleida Esportiu em mereix el mateix o més respecte que les temporades anteriors. És un club gran, té un plantilla molt complerta, ve de tenir un entrebanc a casa i per tant té la necessitat de reivindicar-se, això encara el fa més difícil. És una plantilla amb molts canvis, començant per l’entrenador, amb jugadors de qualitat i homes més experts i contrastats”.

“Estem amb molta energia positiva i amb ganes d’afrontar aquest partit. Vull veure un Olot competitiu i que sàpiga conduir totes les fases del joc, que tingui continuïtat i sigui profund amb pilota i que sense pilota sigui intens i ordenat. Espero la nostra millor versió. Costarà fer la convocatòria, segurament no seré just però és que hi ha molt de nivell. És el que volíem, ara tenim condicions per donar el pas endavant”.

Precedents

El Lleida Esportiu ha trepitjat l’Estadi Municipal en 12 ocasions amb uns registres de 5 victòries olotines, 3 empats i 3 triomfs lleidatans. En els enfrontaments més recents, destaca la victòria de la UEO fa dos anys amb gols de Marc Mas i Roger Vidal (2-1). Més enllà, trobem un empat en el curs 2015-16 amb gol d’Uri Santos (1-1) i tres punts més per a l’Olot en la temporada 2014-15 amb dianes de Carlos Martínez i Musa Bandeh (2-0). A l’altra cara de la moneda, alegria per al Lleida Esportiu en l’any del debut dels olotins al bronze (0-2 a la 2013-14). Per cert, els del Segrià també es van emportar el triomf en la visita del curs passat amb gol de Juanto (0-1).

Foto: Nuri Marguí-UE Olot 

Leave a Reply