Un desenllaç fatídic (UEO 0-1 Lleida Esportiu)

Gerro d’aigua freda per a la Unió Esportiva Olot, que cau en l’últim sospir davant del Lleida Esportiu en el partit de Festes del Tura. Un xut ajustat d’Àlex Felip en la darrera acció condemna de forma cruel als olotins, que han realitzat una actuació correcta i han disposat de bones arribades per obrir el marcador. Una derrota que costa de digerir però que cal superar amb més treball, atenció i ganes de revertir-ho a Castelló el proper cap de setmana. 

Cou i dol. Diuen que la Segona B sempre es decideix pels famosos petits detalls i avui n’hem tingut un clar exponent. Un càstig duríssim en temps afegit que ens ha tret la condició d’invictes i ens ha deixat amb una cara de babau quan ja donàvem el punt per bo. La primera meitat ha estat de molta intensitat i d’un ritme elevat. No ha tingut un dominador clar, per bé que les millors ocasions han estat del bàndol olotí. Primer Lluís Aspar, un dels grans destacats, amb un cop de cap que ha pogut desviar Pau Torres amb molts problemes. I poc després ha estat Kilian Grant, que ha xutat massa tou després d’una jugada sensacional de Pep Chavarría per banda esquerra. A l’altre carril hi ha debutat José Antonio Soler, que també s’ha incorporat diverses vegades i ha ensenyat detalls del que és capaç. Del Lleida, pràcticament sense notícies ofensives en aquest primer temps. Només un cert perill a pilota aturada amb una mà al segon pal que ha tret Pol Ballesté quan Luso ja tenia la testa preparada. Això sí, pressió alta i despesa física important per contenir el joc de posició de la UEO, que no ha trobat la circulació habitual.

La segona meitat també ha estat molt disputada i amb els dos equips lluitant al màxim per cada bola dividida. Natalio, després d’una passada filtrada per Pedro, ha disparat al lateral de la xarxa. Per part lleidatana, primer ha estat Liberto amb un tir ajustat i després Eder, desviant un xut llunyà, que han generat les oportunitats més rellevants. Garrido ha mogut la banqueta buscant més control amb Eloi Amagat i frescor atacant amb Álvaro Salinas, que s’ha estrenat a l’Estadi fent de fals nou. L’alacantí ha vist com Pau Torres s’anticipava i li treia la pilota dels peus després d’una assistència d’Héctor. També ha entrat Xumetra, que amb una centrada enverinada l’ha estavellada al travesser. Ningú es podia imaginar un final tan tràgic com el que ha succeït. Quatre minuts d’afegit que s’anaven consumint amb els dos equips cercant el triomf però sense assumir riscos excessius, conscients que un punt no era pas mal negoci. I després d’un servei de banda, pilota morta a la frontal que l’agafa Àlex Felip i etziba un xut arran de pal sorprenent a tothom. L’Estadi s’ha quedat glaçat després d’aquesta garrotada in-extremis que no feia justícia al que s’havia vist en la resta del partit. Però sabem aquest esport no és just, és de detalls i d’estar atent, pendent i concentrat fins que l’àrbitre xiula el final. Ens fa mal caure d’aquesta manera i treballarem per evitar-ho en properes jornades. Però això no s’atura, diumenge vinent a Castelló ens hem de recompondre i oferir la nostra millor cara. Gràcies a l’afició per fer-nos costat i bones festes del Tura a tots!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ballesté, Carles Mas, Héctor (c), Natalio (Salinas, 71′), Pedro, Soler (Xumetra, 79′), Aspar, Alan Baró, Chavarria, Vivi i Kilian (Eloi, 56′)

Lleida Esportiu: Pau Torres, Jose Ruiz, Joan Oriol, Trilles (c), Luso, Liberto, Marc (Àlex Felip, 65′), Raúl (Eder, 79′), Abel (Xemi, 85′), Adri León i Joanet.

Gols: 0-1, Álex Felip (94′).

Àrbitre: Álvaro Varón Aceitón. Ha amonestat a Vivi i Natalio (UEO) i a Joan Oriol, Trilles i al tècnic Molo (Lleida)

Incidències: partit corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga del grup tercer de Segona B amb 904 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. Abans del partit s’ha fet un reconeixement a Steff, empresa de logística i transports que s’ha convertit en un dels patrocinadors principals del club. Jose Jaén, director comercial d’Steff a Olot, ha rebut una samarreta signada i s’ha fet la fotografia amb l’onze titular. 

Leave a Reply