Amb determinació i coratge

Després de la derrota in-extremis contra el Lleida Esportiu i enmig d’un ambient tan potent com el de Castàlia, la Unió Esportiva Olot intentarà aquest diumenge (19h) alçar la veu i capgirar la dinàmica. Raúl Garrido, encara amb el dubte de Blázquez, demana competir amb caràcter i personalitat davant d’un CD Castellón que es manté invicte amb una victòria i dos empats. Un duel especial per Alfredo Gutiérrez, l’extrem olotí ara a les files dels orelluts.

Ha estat una setmana de reflexió, de mirar-nos als ulls i d’esborrar el clatellot del Lleida Esportiu a còpia de treball i força de voluntat. Una derrota que ens demostra que la Segona B és tan bonica com punyetera i que no es pot abaixar la guàrdia ni un sol moment. Sabem, també, que l’ànima i la fe d’aquest equip ens ajuda a superar les patacades de forma ràpida i efectiva. I si el curs passat, després de la desfeta contra els lleidatans, vam acumular deu jornades sense conèixer la derrota, estem segurs que aquesta temporada també sabrem trobar el camí per recuperar la dinàmica positiva. Després de tres jornades ja hem tastat tots els gustos; una victòria, un empat i una derrota. Ara, enmig del millor ambient de la categoria, és moment per demostrar qui som de veritat i aplicar amb èxit tot el que hem après en aquest trajecte inicial. Castàlia demana valentia, Castàlia exigeix coratge, Castàlia requereix més determinació que mai per revaloritzar-se en el millor aparador.

El rival és un CD Castellón que s’ha reforçat a consciència per evitar els patiments de l’última temporada i acostar-se a la zona noble. Els d’Óscar Cano han mantingut la pólvora amb els Cubillas, Cesar Díaz o Jairo i han firmat futbolistes com Verdés (Majadahonda), Javi Serra (Ibiza), Iñigo Muñoz (Athletic) o Calavera (Barça B), a més d’Alfredo Gutiérrez, el jove de Sant Roc traspassat aquest estiu i que viurà la seva tarda més especial.Qui no hi serà és el defensa Paco Regalón, que ha patit una greu lesió al genoll aquesta setmana. El conjunt de la Plana ocupa la setena posició amb cinc punts, un més que la UEO, després de sumar dos empats (La Nucía i Mestalla) i un triomf a Sabadell en la jornada inicial (0-2).

El partit, corresponent a la quarta jornada del campionat, es disputarà aquest diumenge a les 19h en directe per Footters i Ràdio Olot. Albert Blázquez, amb molèsties a l’espatlla, és l’únic dubte a la plantilla, ja que Jordi Masó ja s’ha recuperat de la seva lesió al bessó. L’expedició sortirà aquest dissabte després de dinar amb autocar cap a la capital castellonenca, on farà nit abans del partit. Som-hi vermells!

BAIXES: Barnils (lesió)

La prèvia de Raúl Garrido

“El CD Castellón és un rival molt difícil, té una bona plantilla i està molt ben dirigit. Tenen un objectiu ambiciós de jugar el play-off i som conscients de la dificultat que pertoca. També és una al·licient i una motivació jugar en un escenari com Castàlia. Han adaptat la plantilla al que l’entrenador pretén, han fet un bloc molt bo de diferents opcions amb una plantilla molt de Segona B”

“La seva idea de joc és tenir la pilota i ser dominadors, tractarem de discutir aquesta situació. Vull que el nostre equip sigui poderós sense pilota i amb bona pressió quan toqui. Hem de mostrar intensitat i caràcter, que passin coses bones per a nosaltres”.

“Alfredo? és una il·lusió tornar a veure’l, he estat dos anys amb ell i hem treballat molt per fer-ho millor jugador. Li desitjo el millor, si és des de la banqueta millor”.

“En els dos últims anys el Lleida Esportiu ens ha marcat el saber competir, saber diferenciar els moments en els que és importants estar molt present. L’última derrota ens ensenya a competir millor i ens pot servir d’aprenenattge. Hem de ser conscients de la dificultat d’aquesta categoria, nosaltres tenim molt de potencial i si el sabem desenvolupar bé donarem un salt exponencial”.

 “Estic encantat amb la plantilla, ens dóna més recursos i és bo pel grup. Pot ser difícil de portar i assimilar però és el futbol, és la vida i és la meva feina. Són 22 jugadors i tots són bons, per a un entrenador no hi ha millor situació”.

Precedents

Segona vegada en la nostra història que visitem Castàlia. La primera va ser la temporada passada en un xoc que va acabar amb repartiment de punts (1-1). Cesar Díaz va avançar el conjunt orellut però precisament Alfredo Gutiérrez, ara a les files dels locals, va col·locar l’empat després d’una gran acció personal d’Eloi Amagat.

Foto: Andrea Bolcato-UE Olot

Leave a Reply