STEF, el líder europeu aterra a la UEO com a patrocinador principal

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia l’acord comercial amb la marca STEF, líder europeu de logística i transports de productes alimentaris. El directiu Enric Vila ha posat de relleu la magnitud i dimensió de la multinacional, així com els valors i compromisos socials que comparteixen les dues entitats. El president del club, Joan Agustí, s’ha felicitat per la proximitat i sensibilitat que ha mostrat STEF cap al projecte de futbol social sostenible. Per part del nou patrocinador, que també es troba a les portes del centenari, Antonio Uceda ha celebrat entrar a formar part d’un club amb el qual tenen molts aspectes en comú i espera que la relació s’allargui per molts de temps.

Ha estat un divendres especial i important a la sala de premsa de l’Estadi Municipal, ja que avui s’ha realitzat la presentació en societat d’un dels patrocinadors oficials del club, STEF.

El primer en comparèixer davant dels mitjans ha estat Enric Vila, directiu de promoció econòmica de la UEO, que ha assenyalat la insistència del club en buscar nous suports empresarials, sobretot en el teixit de proximitat, i també aprofitar les oportunitats com aquesta. Vila ha tingut paraules d’agraïment i gratitud cap a la multinacional: “Aquest acord suposa un orgull i un privilegi enorme, fem un pas endavant a nivell de patrocini amb una empresa de gran magnitud i dimensió. Un líder del sector logístic que lluirem a la samarreta per tots els camps de Segona B”.

El directiu olotí també ha recalcat els punts en comú que uneixen els dos projectes: “Valors com el respecte, el rigor, l’eficàcia, la sostenibilitat i un compromís social innegociable. A més, tant STEF com la UEO som ambiciosos des de la humilitat i el treball diari per seguir creixent junts”.

Enric Vila també ha reconegut que l’acord serà beneficiós i productiu per a les dues parts, sobretot per la proximitat i arrelament al territori que demostren: “Això significa un gran impuls econòmic, social i de visibilitat. Nosaltres competim a Catalunya, València i Aragó, comunitats autònomes on STEF també està operativa”. I una curiositat, i és que les dues entitats estan a punt d’arribar al centenari (vam ser fundades l’any 1920) i d’aquesta manera s’han unit recursos i potencial per sumar abans d’arribar en aquesta efemèride tan destacada.

Just després ha estat el torn del president Joan Agustí, que s’ha mostrat contentíssim que una multinacional com STEF es fixi en un projecte social com aquest: “Vull donar les gràcies a STEF per la sensibilitat que demostra cap al territori, cap a la vida dels seus clients i cap a l’equip de persones que treballa en el centre logístic”. Agustí també ha desitjat molts èxits a STEF i ha considerat que això pot ser el principi d’una llarga relació, elogiant la seva voluntat d’acostar-se al territori i en una activitat que agrada a tanta gent com el futbol.

La representació d’STEF ha estat encapçalada per Antonio Uceda, director comercial d’STEF a nivell nacional, que ha vingut acompanyat de Luis Saralegui, director de desenvolupament i negoci d’STEF, i José Jaén, director d’STEF a la província. Uceda ha volgut subratllar el caràcter familiar de l’empresa, posant de manifest el compromís i arrelament amb l’entorn i la comarca: “Tenim un fort vincle a La Garrotxa amb la nostra seu a Les Preses però també amb una forta vocació social i de valors. Ho hem percebut en la gent que treballa en la nostra plataforma”.

Antonio Uceda també ha posat èmfasi en el paral·lelisme i similituds que veu en les dues entitats: “Vosaltres teniu una escola de futbol i nosaltres, un planter de professionals on transmetem un valors irrenunciables. També en la propietat del club, i en aquest cas de l’empresa, amb més de 10.000 treballadors que participen del capital amb els seus recursos”.

El directiu comercial d’STEF ha deixat clar que aquest acte va més enllà d’una formalització d’un contracte: “Avui el que fem és celebrar que entrem a formar part d’aquesta família. Estem orgullosos que el nostre logotip llueixi a la samarreta de l’Olot i la nostra intenció és seguir col·laborant i creixent amb el club durant més temps”.

Uceda ha tancat la roda de premsa entonant un dels crits de guerra de La Grada UE Olot: “Som i serem Unió Esportiva Olot!”. Sigueu benvinguts a la família olotina i per molts anys!

 

 

Fotos: Manel Reig (Ràdio La Vall)

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply