Vilassar de Mar 2-6 Sènior Femení (CRÒNICA)

Els 3 primers punts del femení ja són una realitat. Ha arribat el primer desplaçament de l’equip femení de la Unió Esportiva Olot, diumenge a la tarda la competició ens porta a Vilassar de Mar per visitar l’equip femení d’aquest municipi. Una bona tarda que permet a la UEO femení tornar a La Garrotxa amb els 3 primers punts de la lliga i que torna a situar el nostre equip en posicions capdavanteres, una anècdota, ja que queden encara 28 partits per davant.

Les derrotes costen de païr però les nostre noies ja han viscut moments encara més complicats que el que van viure a la primera jornada. A Vilassar de Mar es va veure el potencial d’aquest equip i el camí que ha de recórrer durant aquesta temporada.

A la primera part, el partit es posa de cares amb un primer gol matiner de l’Ari Gomez que aconsegueix amb la seva pressió provocar una passada enrere de la defensa quan la portera havia sortit, l’Ari apreta la pilota a la línia per aconseguir l’u a zero que puja al marcador tot just al minut 5 de partit.

6 minuts més tard, però, la història de la jornada anterior es repeteix i arriba el gol de les locals que empata el partit. Tot i això les olotines dominen la pilota i el joc, l’equip del Vilassar domina la pilota però les arribades a la contra de l’Olot es van succeint fins que arriba el segon gol de les olotines, la Laia aconsegueix el segon gol i a la mitja hora de partit i així arriba el final de la primera part.

A la tornada, l’equip agafa un nou camí, comencen a coordinar-se al mig del camp i a deixar veure un gran treball defensiu en equip que fa que l’equip rival perdi la pilota en situacions molt compromeses. En 4 minuts i fruit d’aquest bon joc les olotines aconsegueixen 2 gols que deixen el marcador en un favorable 1-4. El domini és molt clar i els dos gols fan baixar els braços a les jugadores locals, pocs minuts després arriba el cinquè gol que deixa molt sentenciat el partit.

La relaxació de veure el partit guanyat permet que a falta de 19 minuts per acabar el partit les locals aconsegueixin marcar situant el 2-5 al marcador però això no perdre la seguretat de l’equip olotí que aconsegueix el 6è i últim gol a 10 minuts pel final.

Després d’aquesta victòria, l’equip femení torna a casa per jugar, dissabte a les 18:15 als camps del Pla de Baix (Morrot), el seu tercer partit de lliga contra el Món Femení Sant Adrià, un equip complicat que amb 4 punts està situat en la segona plaça després de dues jornades.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Coral·lí Galeote, Anna Payola, Clara Ventura, Helena Pujolar, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Aina Ling Cantero, Ari Gómez, Gloria Barrero i Júlia Duran. Suplents: Judith Dos Santos, Laia Puig i Joana Torrents.

Vilassar de Mar: Alba, Julia, Ester, Aina, Leyre, Maria, Anna, Nuria, Marina, Carlota i Núria. Suplents: Silvia Maria, Damaris, Carlota, Laia i Laura.

Gols: 0-1, Ari Gómez (5’), 1-1, Marina (11’), 1-2, Laia Puig (29’), 1-3, Ari Gómez (49’), 1-4 PP Aina (53’), 1-5, Laia Puig (67’), 2-5, Marina (71’) i 2-6, Coral·lí Galeote (81’).

Àrbitre: Josep Segalés Miralles. Ha amonestat a Júlia i Alba (Vilassar de Mar), Glòria Barrero (UEO).

Incidències: partit corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup segon de primera divisió femení al Municipal de Vilassar de Mar.

Leave a Reply