Sumar sempre és benvingut (CF Badalona 0-0 UE OLOT)

Tercer empat consecutiu de la Unió Esportiva Olot, de menys a més, al camp del CF Badalona. Els olotins s’han topat amb un rival necessitat de victòries i que ha disposat d’opcions clares per guanyar. Els de Raúl Garrido, millor a la represa, també han generat les seves arribades però novament ha faltat efectivitat. Un punt més per arribar a la desena abans de rebre el Nàstic de Tarragona a l’Estadi Municipal.

El conjunt local, que encara no sap el que és guanyar en aquest inici de lliga, ha sortit més decidit i amb la intenció de decantar la balança de bon principi. Toni Jou, amb un tir molt perillós, ha donat el primer avís i Valentín, amb una volea des de la frontal, també ho ha provat abans de la mitja hora. Poc a poc, la UEO ha pogut treure’s la pressió de sobre i practicar el seu joc habitual. Un futbol més combinatiu que ha donat els seus fruïts en forma d’arribades. Ha estat Héctor Simón, el capità, qui ha disparat des de fora l’àrea després de la internada de Pep Chavarria. I just abans del descans, una paret brillant entre Héctor i Natalio ha acabat amb una picadeta del valencià un xic desviada. Entremig, una vaselina molt bombejada de l’exOlot Robert Simón que s’ha estampat al travesser. Temps de descans després d’una primera meitat poc vistosa, travada però amb un bon treball defensiu dels garrotxins, conscients que tindrien el seu moment a la represa.

La segona meitat ha estat més dominada per l’Olot, que ha mogut més estona la pilota a camp contrari i ha entrat molt bé per les dues bandes. Kilian Grant, des de la distància, ha estat a punt de sorprendre Alex amb un tir amb cama esquerra. A l’altra banda, Arnau Comas s’ha erigit en salvador per evitar la diana badalonina en una rematada a boca de canó. Garrido ha mogut fitxa donant entrada a Xumetra i Soler, que ha realitzat una cavalcada molt interessant, a punt de ser transformada per Kilian. Un defensa local, en última instància, ho ha pogut evitar. Un matx sense treva, ja qu a l’altre costat els de Manolo González també disposaven d’una doble ocasió claríssima dins la mateixa àrea petita. Tram final amb el duel ben obert i amb un cop de cap de Jordi Masó com a oportunitat més destacada en el bàndol garrotxí, que s’ha bolcat insistentment a l’atac però sense trobar el forat adient per endreçar-la a la xarxa. I ja en temps afegit, doble ensurt majúscul amb una intervenció miraculosa de Pol Ballesté amb el cos i un llançament de falta d’Hugo que s’ha estavellat al travesser. Finalment, igualtat de forces i un punt més fora de casa que sempre és positiu en aquesta categoria, i més tenint en compte les urgències de l’adversari. Tercer empat consecutiu, no podem sumar de tres en tres però puntuem i deixem la porteria a zero abans de la visita d’un gegant com el Nàstic de Tarragona a l’Estadi Municipal. Serà el proper diumenge a les 17h, una nova oportunitat per assolir el triomf amb la nostra gent. SEGUIM!

FITXA TÈCNICA
CF Badalona: Alex, Toledo (Pelón, 56’), Valentín, Robusté, Moyano ©, Marc Carbó, Robert, Adri Díaz, Cris Montes (Hugo, 68’), Chema Moreno i Toni Jou (Suárez, 76′)
UE OLOT: Ballesté, Comas, Jordi Masó, Blázquez, Héctor ©, Natalio (Xumetra, 78’), Alan Baró, Chavarria, Salinas (Soler, 59’), Eloi Amagat (Vivi, 84’) i Kilian.
Àrbitre: Marcos Latorre Gracia. Ha amonestat Robert, Adri Díaz i Chema Moreno (Badalona) i Comas, Chavarria i Kilian (UEO).
Incidències: partit corresponent a la novena jornada del campionat de lliga del grup tercer amb la presencia de 733 espectadors a l’Estadi Municipal de Badalona.

Foto: Eloy Molina

Leave a Reply