Sènior Femení 4-0 Base Montcada (CRÒNICA)

Arriba la primera victòria a casa i a l’Estadi! Cinquena jornada de lliga, un partit especial ja que les noies de l’Olot femení juguen a l’Estadi de la Unió Esportiva Olot. El partit estava programat per ser el final de la festa de presentació dels equips, la presentació no s’ha pogut dur a terme però el partit s’ha jugat, el temps feia patir però finalment ha respectat la major part del partit. Un bon partit de les olotines ha permès veure la primera victòria com a local de la temporada, el resultat, un 4 a 0, ha deixat clara la superioritat de l’equip olotí davant d’un Base Montcada molt minvat per les baixes, fins a 9 baixes pel partit d’aquest diumenge.

Arriba la cinquena jornada de lliga del Sènior Femení de la Unió Esportiva Olot, un dia especial ja que el partit es jugarà a l’Estadi, un camp que poc a poc ens fa sentir com a casa i que els resultats hi acompanyen.

El partit contra el Base Montcada es presenta com un repte, primer per guanyar el primer partit a casa, també per encadenar dues victòries seguides i a més, sabent que el pròxim cap de setmana tornem a jugar a casa i per tant, la victòria ens aproparia al capdavant de la classificació.

La primera part del partit és clarament olotina, hi ha moltes arribades de les locals i algunes arribades de l’equip visitant, poques però amb perill sobretot a pilota aturada on són molt perilloses.

Al minut 32, en una jugada embolicada dins l’àrea, l’Olot aconsegueix el primer gol del partit. Un gol que dóna tranquil·litat a les olotines que amb el gol agafen aire i encaren la segona part amb molta força.

A la segona part es nota molt el cansament de les jugadores visitants que només han vingut amb 13 efectius, el partit es trenca quan l’Olot fa el segon gol tot just iniciar la segona part amb una centrada des de banda dreta que deixa la pilota als peus de la Coral·lí que fa el gol escoltant de fons la celebració de les més de cent persones que veuen el partit des de les grades.

El tercer gol arriba al minut 66 de joc, un bona jugada per l’esquerra deixa espai a la dreta perquè l’Olot faci un bon gol i deixi el partit sentenciat.

Finalment, al minut 85 amb l’equip olotí atacant constantment i situant-se a camp contrari arriba el quart i últim gol del partit en una bona jugada pel centre de l’àrea. I amb aquest resultat s’acaba un gran partit al Municipal d’Olot.

La victòria i els 3 punts fan escalar posicions a l’Olot que es situa quart a la classificació. La pròxima setmana l’equip femení torna a jugar a casa, aquest cop al Morrot, a les 18:15 hores del dissabte 26 d’octubre. El rival, el Pontenc, que aquesta setmana ha perdut el primer partit de lliga.

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Aida Garcia, Judith Dos Santos, Anna Payola, Clara Ventura, Helena Pujolar, Alba Prat (c), Anna Garnatxe, Aina Ling Cantero, Joana Torrents, Júlia Duran i Júlia Santos. Suplents: Coral·lí Galeote, Laia Puig, Gloria Barrero, Isabel Castañer, Clàudia Calvet, Sandra Anglada

Base Montcada: Maria, Sara, Natàlia, Anna, Ainara, Nerea, Pilar, Laura, Judith, Noelia i Laura. Suplents: Nerea, Raquel.

Gols: 1-0, Júlia Santos (32’), 2-0, Coral·lí Galeote (47’), 3-0, Laia Puig (66’), 4-0, Alba Prat (85’).

Àrbitre: Alejandro San Martin Álvarez. Ha amonestat a Nerea (Base Montcada).

Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Femenina a l’Estadi Municipal d’Olot amb prop de 150 espectadors.

Fotos: Joan Prat

Leave a Reply